vlady-děs!

11.03.2009

ahoj,chci se zepta na zkušenosti s vlasy v těhotenství.V mém případě je to katastrofa.--(padají,lupy,děsně se třepí... ach jo,jsem z toho neštastná.Pořád doufám,že se to spraví,nebo jestli tohle bude celé těhotenství tak to potěž....-(

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj tak to já spadám do té druhé kategorie, pač před těhu se mi hrozně vlasy mastili, dvoji, lámavy.... během těhu a po porodu se to všechno zlepšilo. vlasy jsou hustější, méně se lámou a dvoji a dokonce stčí si je mýt až co 3 dny... neboj já si myslím že se to zlepší :a:

Ahojky :) mne padaly vlasy, a to strasne tak do 4 mesice. Jo a mastily se, ze jsem je mohla obden umyvat :(
Pak se to ustalilo a ted jsem tesne pred porodem (41. tyden) a mam opet bohatou hrivu a vlasy pevne jak spagatky! ;) Tak neboj, je sance, ze se to zlepsi!
Co nam pak vlasy udelaji po porodu, uvidime...
Drz se. pa Evi

Ahoj tak já takový problém v těhotenství neměla zato teď jsou moje vlasy všude, mám 4 měsíční holčičku a věčně má na sobě moje vlasy a i jsem jí jednou vytáhla z pusinky můj vlas - děsně mě to točí

In reply to by Lucka a Natalka

měla při prvním těhu a po porodu jsem musela úplně narátko, jinak bych snad zůstala plešatá. Taky jsem se bála. Někde jsem četla, jak mohou být cizí vlasy pro mimi nebezpečné a pro kluky zvlášť. Nevím, možná to byla jen nějaká hloupá báchorka, ale nechtěla jsem nic riskovat.

buď ráda, že padaj jen lupy. To se ještě dá (i kdyby to mělo být do konce těhu). Horší je, když padaj vlasy.
Ber to z té lepší stránky!!! ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka