Velikost mimi a hematomu

11.03.2009

Holky tak přemýšlím jestli je naše mimi dost velké.Jsem četla cosi o nějakých velikostech tady a docela mě to zarazilo.........máme 2,33 cm je to dost ?:) Jinak dr říkal,že odpovídáme velikostně.
A ještě jedna otázečka,dr říkal,že tam maličký hematomek ještě je ale já ho nevidím,prý někdy nalevo dole od miminka a já tam vidím jen pidi tečku,to je jako ono?

ahoj, ja byla u dr v 10+1 a mimi merilo 33mm bez nozicek a dr rekla ze je sice trochu mensi ale ze vse je v poradku, tak se tim netrap, pokud ti nereknou ze je neco blbe, tak je vse ok :a:

Ahoj, miminko odpovídá, neboj :) . My měli v 9+5tt 2,9cm. Ano ta tečka je hematom od minula se pěkně zmenšil :one:

Ahoj Jajuško ...neboj ... myslím, že kdyby to nesouhlasilo, tak by ti dr. upravil délku tt. Ten hematomek tam taky nějak moc nevidím ... je možné, že to je ta prťavá tečka. Fakt nevím :n: ... ale hlavně, že je skoro pryč, tak po něm nepátrej a koukej na miminko :h: :h: :h: ... měj se krásně :) paa

In reply to by Jajusskaa

Ahoj neboj kdyby něco nebylo v pořádku určitě by ti řekli. A k hematomu pokud se doktor neznervoznoval tak bud taky v klidu jenom prosím tě nic netahej tím myslím ani hrnec s vodou aby se ti někde něco neutrhlo. Já koukám že je vás tu víc s hematomem jenom mě s tím rvali dvakrát do špitálu ale já to měla veliký takže neboj pár jsem jich viděla a ten tvůj taky nevidím můj byl jako obal s miminkem takže hlavně bud v klidu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka