Koupani

11.03.2009

Ahojky...potrebuju se pozeptat jak casto koupete mimiska vy...kamoska rodila 18.2 takze je malemu neco kolem trech tydnu....ja ji rikala ze nema maleho kazdy den koupat ze u mimiska staci poradne otrit zadecek a pindourka pri kazdem prebalovani ale rozhodne nekoupat kazdy den...cop prisla z porodnice tak ho koupala snad obden a tedka ho uz koupe kazdy den a obdem v mydle....vcera jsem na nej koukala a zda se mi vysuseny ...nevim abych ji neradila spatne a proto pisu ale myslim ze si to pamatuju dobre ne ze se nema koupat kazdy den....ale nvim presne do kdy se to ma takto delat...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda, tak my koupem kadý druhý den, opravdu ení potřeba koupat každý den. Do vody přidávám koupelový olej a tím jí omývám a Dr. říkala,že hlavičku mám mýt šamponem jednou týdně, že tam mají nějaký mázek, který by se neměl omývat, takže koupu ob den a hlavičku meju samozřejmě také, ale jdou v týdu to ho meju hlavičku i šamponem. Pkud přebaluji, otárám ubrouskama a jak jsem zde už i četla taky jí otírám záhyby.

mě řekli že každý den není třeba a v knížkách jsem četla že stačí 3týdně koupat... já koupu co 3dny, ale každý den mu obetírám záhyby na těle, hlavně tam kde se nejvíc potí. některé holky to dělají tak že koupou každý den, ale mýdlo používají co druhý den.. to si ale každá maminka určí podle sebe.

DIKY MOC HOKLY:::JA JI TO ZKSUIM NEJAK VYSVETLIT....TREBA SI DA RICT.... :-) NECHCI DELAT CHYTROU ALE MA SVE PRVNI A JE NATO SAMA S PRITELEM:...
Michalka

Ahoj, já koupu od začátku ob den, malýho si namydlím na podložce a do vody už mu vůbec nic nepřidávám. Po koupání mažu obyčejným domácím vepřovým sádlem a nikdy nebyl vysušený, nikdy neměl s pokožkou problém:-) Každý den bych nekoupala, ale u nás je to i proto, že to malý nesnáší:-)

Ahojte! No tak maly je 6 tydnu a koupeme od narozeni kazdy den! Me teda neprijde, ze kdyz ji jen otiram tema ubrouskama, ze je uplne cistoucka, takze takhle si sem jista a ono ji to vzdycky unavi a krasne mi usne, navic je na to uz navykla. Je fakt, ze ze zacatku byla dost vysusena, ale ted uz se to zlepsilo. No, snad nedelam nic spatne, asi zalezi na nazoru, ale koupat kazdy den ji budu...

Ahoj....my máme teď 8 týdnů a od začátku koupu každý druhý den. že je vysušený to jsme měly taky asi tři týdny musí hodně mazat........já taky umývám mýdlem,,,ale každý mimi je jiný tak musí vyskoušet třeba umývat ob jedno koupání mýdlem. a nebo vyměnit mýdlo.

ahojky pokud se koupe mimi každý den určitě to nevadí jen ve vodě určitě bych omezila to mýdlo a pokud s tím mýdlem tak potom hodně mazat po koupání já sem malou koupala ob den do půl roku od půl roku koupeme každý den. A po koupání ji natřu olejíčkem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky