jak se vypravujete s prckama

11.03.2009

jak se prosím chystáta s prckama, když musíte v určitou hodinu někde být? Budíte je před tím např. na krmení, aby jste šli z domu napapaní a mimčo tak dýl vydrželo např. spinkat? Mě to zatím dělá problém někam se vypravit (máme 1 měsíc). Taky je celkem sranda stíhat nějaký autobus - buď tam jsem o dost dřív a stojím na zastávce jak trotl nebo nestíháme :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,Naty jsou 2 měsíce a fakt je to komedie někam dojet. To máš 1) Nakrmit a odříhnout - nejméně hodina, 2) obléknout - 20 minut, než tu naši chobotnici nasoukám do svetru, kombinézy, rukaviček, čepice (někdy to stihneme i za 15 minut), uklidnit a dát do kočárku (10 minut). Podotýkám, že bez jídla nevydrží přes den dýl jak 3 hodiny, takže máme velice omezené možnosti nebo musíme při návštěvách kojit, což nás velice vylučuje z kolektivu.....

Ahoj, bohužel s takhle malejma miminkama se nedá nic naplánovat. Ono i se staršíma mimčama nebo dětma je to kolikrát honička. Dobré je si vše připravit večer. Oblečení jak pro sebe tak pro mimi. Ty bys měla vstát s předstihem, najíst se,oblíknout a případně namalovat. Potom až bys měla budit mimčo-dát mu najíst. Mělo by to být s předstihem tak hodinku a půl abys nebyla nervózní-tu hodinku a půl bys ale měla čistě vynaložit jen na mimčo. takže nakrmit, přebalit, obléci. Když přesně víš v kolik ti autobus jede a za jak dlouho na něj doběhneš, tak to už potom neni problém si vypočítat čas..než navlečeš dítko do kombinézy nebo fusaku-tak je dobré se přesvědčit zda se mezitim ještě nepokakalo. Jen na uložení do kočárku by jsi měla mít tak půl hodinky-abys vklidu dítko položila upravila a mohla jsi bez spěchání vyrazit z bytu/domu. Takhle jsem to dělala já a fungovalo to. Sice pro mne nebylo příjemné brzy ráno vstávat, ale jinak to bohužel nejde. Dělám to tak i teď když je synovi 2,5 roku. Nejdřív vstanu já a obleču se, učešu apod a až když mám hotovo budim jeho..taky nám to trvá přes hodinku-jeho oblíkání atd...je to jen o cviku.. :a:

ahojky take mame mesicniho prcka , a k dr. chodime kazdy tyden, takze tuto otazku jsme take resili :) a nakonec to delam tak ze nez nekam jdem tak nakojim, a pak vyrazime....vzbudit ji musim , ale pak aspon vim ze nema hladika a krasne cestou spinka. Jelikoz nez ji obleknu tak ji tim stejne probudim. :)

Tak my vetsinou dopoledne spime jako napr. ted. Uz jsou malemu 3 mesice takze to funguje takto: pokud jsme objednani na 9 a vim ze mi cesta zabere 30 minut nakojim ho okolo 7:30 dle toho jak je zvykli a pak ho klidne necham spat. V 8:00 se zacnu oblekat pak dam malemu svetr a kalhoty, jdu si obout boty a bundu oblecu mu kombinezu a razime. kdyz se trochu pri oblekani vzbudi tak hned v kocare zase usne a pokud pak ma u doktorky hlad nakojim ho v cekarne. nemam s tim problem.

no ja mam ctyrmesicni mimi a jsem na tom zrovna tak. Vstavam o dve hodiny driv, protoze tak nejak tu hodinku to trva me nez se vypravim a nez zabalim vsechny veci pro prcka, lahvicky, prevarenou vodu, Nutrilon a tak...No a pak prijde na radu malej, basti tak okolo dvaceti minut, potom odkrknout, prebalit a prevliknout a minimalne pulhodinovou rezervu na cestu na vlak, protoze se mi pravidelne stava kdyz vychazim jen tak tak, tak se mi na schodech totalne prosrajdi skrz a musim se vracet a komplet celyho ho prevlikat, takze uz se radeji takhle sichruju :)))

ahoj, já si snažím vše naplánovat podle toho, jak prcek papká. Pokud někam vyrážíme, tak většinou až ráno vím, jak bude den asi vypadat, podle toho jak se malej vzbudí. Papá docela pravidelně, takže si podle rána můžu naplánovat odpoledne. Zítra jedeme například na setkání maminek s dětmi, takže se budu snažit malého nakrmit těsně před tím než pojedeme, aby byl spokojený a nekřičel hlady. Pokud potřebuji aby naopak papal o něco déle, tak s ním vyjedu s kočárkem a zkrátka drndáme déle a nakrmím ho jakmile se vrátíme a on se probudí. Tím se to dá také docela dobře regulovat, protože mi v kočárku vždy krásně spinká a je hodný... Jsou nám dva a půl měsíce. Měj se krásně pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka