včerejší návštěva dr.

10.03.2009

Ahoj Holky, tak včera jsem psala, že mi doktor předepsal clostilbegyt...nebo jsem si to myslela a když jsem si přišla pro recept do ordinace tak mi sestřička říkala, že mám počkat, že pan doktro semnou chce mluvit. PO nějaké době přinesla recept a jen mi řekla, že mám brát clostík 5 den MC a na 5 dní. A dál pokračovala, což mě zarazilo. Že když to nedostanu ať si udělám těhotenský test :s: myslela si asi že mluví s nováčkem :!k: a když to dostanu tak mám přijít 1 den MC. :jawdrop:
nechápu proč když bych měla MS.
Nevíte tady náhodou někdo co by mi dělal za testy...??? prosím :qu:
jo a samozřejmě jsem ani nemohla sestřičce říci, že bych chtěla udělat ten utz... ://:
jinak Vám přeji krásný den

Lulibar: no právě že mě na utz vůbec nepozval...tak sem se divila, ale jak tady píší holky tak mi asi udělá nějuaké vyšetření krve...ale hoklky mám ještě jeden dotaz...
když já to dostávám o víkendu...normálně v sobotu a ted jsem to dostala v neděli...tak ppanu dr asi v pátek předtím zavolám, že když to dostanu o víkendu co stím mám dělat...nebo kdybych to dostala v neděli tak můžu jít až v pondělí?
Kašíkus: ty mi určitě poradíš....viď? a předem všem děkuji za rady a nejen předem děkuji za rady i těm, kteří napsaly... :\x:

Ahoj Tuki, neboj, tvůj Dr.postupuje dobře, možná líp něž mnoho ostatních. Nasadil ti Clostík a v 1DC máš přijít proto, aby ti udělal hormo.rozbor a tam zjistí, jak na tom jsi, jak clostík zabírá atd. Buď ráda, že takhle postupuje:-)

In reply to by zdenulinka

když já jsem nějak neměůa slov....musím říci, že taky trošku spoléhám, že zabere...
ale v příbalovím letáku jsem četla, že vě většině případů zabírá na poprvé...když se nezadaří tak se zvyšuje dávka na dva denně, měl by se brát 3 měsíce a pak zase na 3 měsíce pauza... :00:

tuki, držím pěstičky, aby ti clostík pomohl. taky na něj spoléhám a už se třesu strachy, že mi 17.3. dr řekne, že folík neroste.
postup tvého doktora mi přijde docela zarážející. nasadí clostík a ani se nepodívá, jestli zabírá? můj doktor říkal, že se dá jeho dávka zvyšovat v případě, že nezabere. jak teda tvůj doktor hodlá poznat, že nezabral? třeba zabere a neotěhotníš, bude chyba ve spermiích nebo někde jinde a on do tebe bude valit vyšší dávku nebo jak?

Ahojky tuki, tak držím pěsti, aby to s clostíkem vyšlo :one: ... jinak pokud by to nevyšlo, tak 1 den MC se chodí většinou na krev, aby ti udělali hormonální profil ;) .... vyšetřovat tě nebudou neboj :s: jen ti vezmou krev a z toho budou dělat nějaké testy....... myslím si, že utz by ti udělat měl, když ti předepisuje clostík, aby viděl, co se v těle děje, jestli vajíčka dozrávají nebo ne... ty nejdeš na utz vůbec? :O

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka