Dotázek :-)

10.03.2009

Holčiny, mám na vás hned jeden dotázek. 18.2. jsem měla poslední MS, od té doby se snažíme pokud možno odden. Už víc jak týden mě ale pořád pobolívá podbřišek, jako bych to měla dostat, nejdřív jsem si říkala že je to ovulka, ale teď mi to přijde divné, že to trvá už tak dlouho. Tak nevím jestli to může být mimi nebo jestli mám nějakej zánět :-( MS by měla přijít 15.3. Včera jsme jeli na gyndu, ale doktor má celý týden dovču. Tak nevím :-( Co myslíte?

Já se teď pořád hrozně pozoruju, až se tomu někdy směju, někde mě píchne a já si hned říkám že je to třeba příznak těhu :-))

ani ja ti teď moc neporadim,opravdu bolesti mužou znamenat i miminko a zanět i bližici ms.Ale doufam že to bude mimi :a:

Ahojky Iri,ovu bívá až po bolestech bříška,může to být i opožděná ovu,nevím,nebotřeba taky uhnizdovvání :cc): Možností je moc,takže nezbívá tedkom nic jen čekat a doufat,že si dělá místečko prcek :dance: O pozorování sama sebe tady víme sví,nto jsme experti,že jo holky :s: :!k: Neboj nejsi v tom sama,tak vítej do klubu :one: :a:

Ahojky Irčo, vítám tě mezi námi snažilkami :a: .... tak to co píšeš může být všechno a nic :s: ... myslím to tak, že to může být mimísek, přicházející mrcha, počínající zánět, ale taky vůbec nic..... ;) mě třeba minulej cyklus bolel podbřišek od ovu až skoro do ms.... 2 dny před ms přestal bolet a pak ta mrcha přišla :n: .... takže to je individuální.... píšeš, že se snažíte chvilku, takže abys poznala, co se v tvým těle děje a neděje, tak se musíš pozorovat delší dobu a i pak dojdeš na to, že každý měsíc je to trošku jiné :dance: ... takže držím palec, myslím, že zánět to nebude, to by jsi do toho měla nějakej divnej výtok, pokud tě jen pobolívá podbřišek, vyčkej do termínu mrchy :\x: :a:

In reply to by Irca86

Irčo snažíme se od října, ale ze mě si příklad neber.... já jdu v dubnu do CARu... :( hned první měsíc snažení mi na pravidelné prohlídce pan doktor zjistil problémy a ty se táhnou do teď, takže v dubnu nás čeká první konzultace v CARu a asi vyšetření a nějaké řešení :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě přítel pořád říkal že až se začnem snažit, tak že se to určitě povede hned napoprvé, tak jsem ho upozorňovala že to hned jít tak nemusí, no a samozřejmě to napoprvé nevyšlo. Tak snad mrcha nepřijde a budem těhule :-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

třetí měsíc baštím kyselinu listovou, tak snad to k něčemu bude dobré .-)

AHojky Irčo, měříš BT???
Je možné že je to mimísek ale je i možné že je to zánět nebo něco mrcha.
A vis kdy byla ovulka?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já si připadám taky taková nafouklá, tak nevím. Je to jako by měla přijít mrcha, ale tu čekám až v neděli. A jak dlouho se snažíte o mimčo?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka