Dnešní kontrola v 10 tt

10.03.2009

Nazdárek děvčata,

Tak v noci jsem začla špinit docela a vylekalo mě to a už jsem se viděla v nemocici ale do rána nic a tak asi odtekl hematom :) Doktro mi udělal ultrazvuk a zjistil,že tam je hematom už úplně malinký tak mi udělal radost :) a říkal,že můžu snížit i dávku léku na 2 pokud nebudu špinit a můžu už jít i na vycházku a plavat můžu taky ale nemám to přehánět. Jinak kontrola až za 4 týdny ,takže to je asi fakt ok.Na konci měsíce zajít pro lístek na penízky . Dostala jsem i prenatal box a je tam dobré čtení a spousta věcí :)
Jinak duphaston prý budu brát až do 16 tt

A nakonec přikládám obrázek a máme už 2,33 cm

Tak to je super zpráva že hematom už skoro není :qu: :\x: :qu: :\x: . Hezky si to těhu užívej a pořád hodně odpočívej :one:

Ahoj Jajuško, to je super zpráva že hematom už skoro zmizel, moc gratuluju a přeji ať už je teď všechno jenom dobrý :) Opatruj se a užívej si těhulkování :a: :a:

Super tak to je moc fajn ze uz je hematom uplne malicky :) me to ceka odpoledne kolem 3 tak snad taky bude vse ok :) miminko je upln enadherne :) gratuluju mamino :smich: tak se mej pekne a odpocivej papa

Tak to je supéééér, že už tam hematom skoro není. Tak si užívej těhulení a jak bude zase něco nového, tak napiš.

Ahoj Jajuškoooo .... tak to jsou skvělé zprávy :\x: :\x: :\x: ...moc moc gratuluji. Fotečka je krásnááá :||): ... miminko krásně roste :dance: ....Já už se nemůžu dočkat příštího týdne ... snad bude taky všechno v pořádku :c: Měj se krásně :\x: :qu: :a: ...

Ahoj, tak super :) on se pokaždé vyprázdní trochu, za tejden třeba zas, a tak furt až do nějaké doby kdy už dá pokoj :) já včera a dnes taky špinila, normálka už, k dr. jdu jen když hodně čerstvé krve - na měnění vložek po hodině :) každý 2.-3.den to přijde, ale jen tak na 20min. Tak taky doufám, že se zítra dozvím, že se bubák zmenšuje.. přitom je malý od začátku, největší zatím byl 2.5cm. Duphaston už neberu, oficiálně se má brít jen do mkonce 12.tt, někdo ho bere dýl, ale to už tolik nemá smysl, to už ten hormon naplno vyrábí placenta, já to sama pocítila, že když jsem ho ještě v 13.tt brala jeden ráno, že mi už z něj bylo hůř než předtím, víc bolela hlava, víc sucho v puse, jakmile jsem vysadila už to bylo dobré, už mám asi přírodního Duphastonu z placenty dostatek :)
Doufám že zítra napíšu samé pozitivní zprávy! :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky