:-)

10.03.2009

Ahojky snažilky, už docela dlouho se chodím dívat na tyto stránky, ale zatím jsem nějak nenašla odvahu taky něco napsat. Ale dneska jsem si řekla že už je na čase :s: S přítellem jsme spolu 5 let a konečně jsme se začali snažit o miminko. Já si ho moc přeju už skoro rok, ale přítel se pořád nějak "necítil". Ale teď už jsem ho udolala, tak snad se brzy zadaří.

Docela často si to tu pročítám a těší mě že tolik snažilek už přešlo do těhulek, no a vy snažilky co čekáte a doufáte, stejně jako já, tak vám všem (i sobě :-)) držím palečky aby to brzy vyšlo :cc):

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jo, hlavně že jsem se konečně rozhoupala, říkala jsem si že mi stejně třeba ani nikdo neodepíše, stránky jsou super, pořád to tu pročítám :-) Já BT taky zatím neměřím, ale když se nebude dařit tak asi taky začnu. Teoreticky už to tu mám naštudovaný na jedničku, tak snad bych věděla jak. Tak přeju taky brzy :||):

Ahoj Irčo, tak tě tady mezi námi vítám. Napiš Natynce, ať tě zapíše do seznamu snažilek. Přeju ať se brzy zadaří a ty se přesuneš mezi těhulky.

AHojky Irco, tak Tě vítám v našem "snažilkovém klubu" :a:
Je fajn, že jsi se konečně rozhodla napsat :) Držím ti pěstičky at se take brzy zadaří :ww: Jak dlouho nebereš HA ? ? pa :k:

In reply to by VeronikaV86

Ahoj Verčo, tebe tady taky už dlouho sleduju a říkám si kdy už konečně napíšeš že jsi těhu :\x:

Antikoncepci jsem vysadila někdy v listopadu, pak jsme si ještě dávali pozor ale od ůnora už jsme na to vlítli :-)) Minulej měsíc mrcha přišla, tak doufám že tenhle měsíc nepřijde, páč ji nikdo nezve!!! :-) Jinak by měla přijít asi 15.3, podobně jako tobě :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka