Sex po porodu..

09.03.2009

Ahojky všem :)
Otázka asi spíš pro ty,co máte už porod za sebou - jak dlouho od porodu jste začali zase sexovat se svými drahými polovičkami?Čekali jste až do konce šestinedělí?? :00: děkuju moc za odpovědi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jsem i po nastříhnutí, takže jsem čekala až přestanu špinit a nebudu cítit tu jiyvu, poprvé to bylo asi po 3 týdnech , nemohla jsem se nějak dočkat :) poprvé to nebylo nic moc byla jsem dosti ztuhlá, ale už je to lepší... tak hurá do toho pokud máš chuť, a cejtíš se na to... :)

sestinedeli a bylo to docela ok. Nerikam, ze jsem kricela slasti ;) , ale bylo to docela fajn. Doufam, ze priste to bude jeste lepsi!

Začali jsme po šestinedělí, dlouho jsem špinila. Ale chut na sex je až ted, a to jsem pět měsíců po porodu. :///:

Ahojky, já jsem po porodu dva měsíce a čekám stále....ve středu jsem byla na kontrole a při vyšetření mi lezly oči z důlků...takže jsem si neřekla ani o antikoncepci...brrrrrr

In reply to by Elizze

No, strašit jsem nechtěla, každej to má jistě jinak, ale mně vyšetření fakt příjemný nebylo...říkala jsem doma tatínkovi, že to budu muset zkoušet zatim sama samotinká, než ho k sobě pustim...chudák můj malej, no. Ale přes moc to protstě dělat nebudu. Ale když máš na to chuť, tak to je taky jiný. Tak pěkný sexíkování.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky