je vas tu hodne tak mam dotaz: co si myslite o buzeni mimca na jidlo pres den??

08.03.2009

kdo je pro a kdo ne?? Slysela jsem nebo i dve zname mi rekli at malo budim na jidlo pres den ze si upravi rezim a zacne spat vnoci dyl. Nebudila jsem ji ale tet to zkousim ji po 3hod budit.Ona se teda ale vetsinou uz budi sama za ty 3 hod ale nekdy vydrzi i dyl. Vnoci se take budi po 3-4 hod nevydrzi dyl spat.Ve ctvrtek bude mit mala 6 tydnu!! Dekuji za vase nazory

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj,

obecně platí, že pokud je mlíčka dost, tak nebudit, ale pokud by se to mělo odrazit na snížené laktaci, tak budit častěji...

režim si mimi dělá podle toho, jak je tma nebo světlo a jestli ji v noci přebaluješ a kojíš při světle apod... doporučuje se v noci kojit po tmě a pokud není pokakaná, tak ani nepřebalovat (já v noci ani nenechávala odříhnout)... na dítě dále nemluvit atp... Kryštof si zvykl už před 2. měsícem spát od 8 do 8 :)

Já jsem v šestinedělí budila, protože odpoledne bylo mimčo schopné spát 5 hodin v kuse a pak se v noci po dvou hodinách budit hlady a dohánět to. Ve druhém měsíci už najelo na svůj režim a už jsem do toho nezasahovala. Teď ve čtyřech měsících jí přes den po dvou hodinách :00: , s výjimkou odpoledne, to jí po třech a v noci vstává kolem třetí a pak v sedm. Ono se to teprve ustálí.

Ahojky, já jsem pro NEBUDIT. Miminko se samo přihlásí až bude mít hlad. Pokud ovšem nemáš extrémně spavé dítě :///: to bych si asi nechala poradit od doktorky. Náš malý si přes den řekne o papání po 3-4 hodinách, v noci to po usnutí jednou vydrží 6-7 hodin a pak už zase najede na interval 3-4hod. Párkrát se stalo že přes den tvrdě usnul a papal třeba až po 4,5-5hod. ale to jsou fakt vyjímky. :)
Tak ahoj a měj se :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky