Růstový spurt

08.03.2009

Ahoj holky, zajímalo by mě, jak jste se svými miminky prožívaly období růstového spurtu. Malému jsou 4 týdny a zřejmě se nás to právě týká. Díky..

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
tak my jsme si tím prošli minulý týden, byla jsem na nervy, volala jsem i do laktační poradny. Nevěděla jsem co dělat, malá mi chrněla 4 hoďky a najednou se budila po půl hoďce nebo hoďce a měla hlad, nchtěla jsem jí ublížit a strhnout jí střeva, tak jsem s radši ptala a bylo to ono.
Chce to hlavně nevzdávat kojení, koj, koj a koj. U mě o trvalo 3 dny a teď už se to vyrovnává, někdy spinká 3 hoďky a někdy 4 hoďky - 4 vštšinou. Dr. mi říkala, že dítě si řekne kdy má hlad a nechce to vzdávat.
Tak hodně sil.

In reply to by sisiska

Nás na to upozorňovali už v porodnici, aby nás to potom nezaskočilo. Je to období kolem 3. a 6. týdne a potom 3. a 6. měsíce, kdy má mimi zvýšený hlad a roste hodně do délky, takže chce pořád papat, No a když se napapá, odříhne, tak chce znova.....Ale u každého je to asi jiné, jak tady čtu, třeba to někoho nepotká vůbec.

tak nejdřív jsem nevěděla "která bije" než mi došlo, že je to růstový spurt...ale pak jsme si to užívali - všechno ostatní šlo stranou a byli jsme oba spokojení. byla jsem na to doma sama, takže se nám tu nemotal tatínek, uhnízdili jsme se ve velké posteli a bylo nám fajn...kdybych ale nevěděla o co vlastně jde, tak bych byla hodně nešťastná, takže zaplať bůh za tyhle stránky a za všechny rady na netu! ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky