tehotenske kalhoty - des a hruza...

07.03.2009

Ahojte cervici a srpnacci, kvetnacci, dubnacci , zarijatka i rijnatka.... proste vsechny tehulky!
Chtela jsem se zeptat, jestli nosite nejake specielni tehu obleceni, napr: tehotenske kalhoty??????
Ja jsem si koupila tehotenske kalhoty uz asi pred mesicem, jsou to rifle s takovym tim upletem az k pupku. Od te doby jsem je mela jednou a desne na ne nadavam. Nemaji puntek a zip, takze aby je tehule vubec mohla pretahnout pres boky, museji byt desne siroke, coz je strih, ktery mi vubec nesedi . Merim necelych 160 cm, takze kdyz si je oblecu, je ze me razem mala koulicka. Sice se pak daji stahnou provazkem v bocich na dve maslicky ci uzlicky, ty se ale porad uvolnuji, trci a cele kalhoty neustale klouzou z bricha i z pupku. Krome toho mi desne vadi ta upletina, jednak hned prida brisku minimalne 3 kila, na hole pokozce desne kouse a prosvita pres jakoukoliv halenku ci svetrik.
Nechapu, proc s tou upletinou siji vsechny tehu kalhoty - treba i trictvrtaky na leto. Vzdyt se v tom tehulky v lete upeceme!
Kde jsou ty zlate casy, kdyz tehulky nosivaly zahradniky.... Rekla jsem si, ze se jim na kalhoty s upletinu vy...., ale zahradniky nikde nemuzu sehnat. Tak jsem si ze zoufalstvi nakonec poridila obycejne bokovky a citim se v nich uplne na pohodu!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka