tehotenske kalhoty - des a hruza...

07.03.2009

Ahojte cervici a srpnacci, kvetnacci, dubnacci , zarijatka i rijnatka.... proste vsechny tehulky!
Chtela jsem se zeptat, jestli nosite nejake specielni tehu obleceni, napr: tehotenske kalhoty??????
Ja jsem si koupila tehotenske kalhoty uz asi pred mesicem, jsou to rifle s takovym tim upletem az k pupku. Od te doby jsem je mela jednou a desne na ne nadavam. Nemaji puntek a zip, takze aby je tehule vubec mohla pretahnout pres boky, museji byt desne siroke, coz je strih, ktery mi vubec nesedi . Merim necelych 160 cm, takze kdyz si je oblecu, je ze me razem mala koulicka. Sice se pak daji stahnou provazkem v bocich na dve maslicky ci uzlicky, ty se ale porad uvolnuji, trci a cele kalhoty neustale klouzou z bricha i z pupku. Krome toho mi desne vadi ta upletina, jednak hned prida brisku minimalne 3 kila, na hole pokozce desne kouse a prosvita pres jakoukoliv halenku ci svetrik.
Nechapu, proc s tou upletinou siji vsechny tehu kalhoty - treba i trictvrtaky na leto. Vzdyt se v tom tehulky v lete upeceme!
Kde jsou ty zlate casy, kdyz tehulky nosivaly zahradniky.... Rekla jsem si, ze se jim na kalhoty s upletinu vy...., ale zahradniky nikde nemuzu sehnat. Tak jsem si ze zoufalstvi nakonec poridila obycejne bokovky a citim se v nich uplne na pohodu!

Ahoj!

Tak ja koupila kalhoty v H&Mku a jsem s nimi maximalne spokojena. Pravda, ze to ma taky ten pas na brisko,ale to jsem tedka dost ocenila, pac nejtepleji zrovna nebylo. Ale take pravdou je, ze v lete to mozna bude horsi. Veliokst mam 38,ale pac moji vel. nemeli, taxem si navlikla 40 a je to fajn. Dokonce se me uz par netehotnych lidi ptalo, kde jsme ty katata koupila, ze jomsu pekny (nejak nepostrehli, ze jsou tehu).Jinak mam z minuleho tehu jeste dzinovou sukni (take z H&M) - opet teda pas pres brisko :-) Ale i taxem byla spokojena.
No a v lete, ve velkych paracich to budu muset vyresit nejkyma volnyma satkama asi. (rodim ale uz v pulce cervence).

jsem se byla podívat v H M a maji tam taky pěkné a cenově přijatelné těhotenské oblečení. doporučuji CA, HM a jak říkám kalhoty ohrnout, založit nebo nechat zkrátit. udělat si na to čas, aby ti bylo dobře a mělas náladu, pořádně je ozkoušet...

Ahoj, těhotenské kalhoty mám taky a mám stejný problém, pořád mi padají. Ideální je koupit si hodně bokové kalhoty a prostě je nosit pod bříškem, stačí si koupit větší číslo a nohavice si nechat zúžit.Nebo najít šikovnou švadlenu a nechat si ušít kalhoty na míru a po porodu je prodat. Ideální je nakupovat přes internet, je to levnější (např. AUKRO.CZ, MIMIBAZAR.CZ). :j)

ahojky, já mám kalhoty z HMka, také s úpletem a jsem s nima spokojená, jiné kalhoty nenosím...Taky měřím 160cm a nemám žádné s provázkem. Asi ses unáhlila v nákupu a moc si nezkoušela nebo nehledala. Protože já byla v ČB a tam měli těhu kalhot hodně. A není pravda, že všechny dělají s tím úpletem na bříško, nehledě na to, že se dá nosit i pod bříškem, já si ho kolikrát ohnu a nemám ho přes břicho...

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

Cauky, no jo no. :-) Pravda je, ze jsem si je kupovala v dobe, kdy mi byvalo docele na blyti, takze jsem ty kalhoty chtela koupit co nejrychleji a nejlepe v prvni obchode do ktereho vlezu. :-) Pak to tak dopadlo...

PS: Musim se Vam holky priznat, ze jsem ten uplet z tech kalhot nakovec ze vzteku vyparala. :-) Porad me to na brisku svedilo a svedilo, mela jsem to pod tim cele podrazdene a cervene, tak jsem vzala nuzky a bylo... :-) Vysledkem pochopitelne je, ze uz nedrzi vubec, takze je muzu vyhodit. Ach jo. Kde jsem dala rozum! :-)))))))

In reply to by Kašíkus

No, to by stacilo! :-)
Batat jednou napsala, ze cim vic se nam v tehotenstvi prekrvuje deloha, tim vic se odkrvuje mozek. Ja jsem toho ukazkovy priklad. :-) Nic nedokazu resit s rozvahou, ale vzdy reaguji impulzivne. Proste se naseru (odpustte mi ten vyraz) a pak to lita. Ze delam blbosti si uvedomim, az kdyz je pozde...... Driv jsem takova nebyla. :-)

Ojinka

Ahojky možná budu mít blbou otázku ale ty sis ty kalhoty nevyzkoušela? Já měla na sobě troje než jsem narazila na ty které mi nevadily(myslím materiál toho úpletu) a byly v pohodě. Jsem s nima maximálně spokojená a díky tomu že ani moc nepřibírám tak to vypadá že je budu nosit ještě hodně dlouho. Je fakt že ti zvýrazní bříško ale s tím se tak nějak musí počítat. Já jsem za to i docela ráda protože jinka mi furt někdo nadává že to dítě asi nosím někde bokem. Znám spoustu holčin které nosily celé těhu jen bokovky ale mě tlačily na bříško a bylo mi to hodně nepříjemné. Jestli tobě vyhovují tak nic neřeš. A myslím že i ušetříš protože bokovky se dají sehnat oproti těhu kalhotům celkem levně. A jestli sháníš lacláče tak pozor abys pak nebyla zklamaná když ti vadí jak tě zvýrazňují těhu kalhoty. Mám pocit že v lacláčích každá těhotná vypadá tak dvojnásobná než ve zkutečnosti je. Nevím jestli je to jen můj názor ale myslím si to.

In reply to by Ojinka

Ahojky Olinko, jasne, ze jsem je vyzkousela. Ale za ty dve minutky, co jsem je mela na sobe jsem necitila, ze ten uplet desne kouse. Ze je nesnesu na sobe dyl nez hodinu jsem netusila. Taky mi ten den bylo zle a chtela jsem mit to nakupovani rychle zasebou. Taky jsem se nechala ovlivnit nazorem me sestry a samozrejme prodavacky, ze mi desne slusej. :-)

tak ja vse poridila v HM v Nemecku - nakoupila jsem vse v 17.tt, ted zacinam 35.tt a vse mi je stale v pohode, takze supeeeer :one: -bala jsem se, ze z toho behem tech par mesicu vytloustnu(sice teda vahove tloustnu, ale nevim, kam se mi to vklada, oze jeste pred mesicem jsem mela pidi bricho a kalhoty mi jsou stale stejne :n: )...ale ted ke tem kalhotam :s: -v HM jsem poridila drziny-je pravda, ze dziny nejsou zrovna moje nejoblibenejsi, oze ten uplnet pres bricho je teplejsi, nez u plataku a navic, jak je ta dzinovina tezka a neni zapinani v poklopci, tak je pravda, ze se sunou dolu a ja si je porad musim tahat nahoru jak pako :00: ...ale maj tam i uzky roury do kozacek, ci k balerinam - vyber fakt super, od vsemoznych barev, druhu osoupani, atd...pak mam jedny cerny(ty mam nejradsi)-maj pevnej pas pres brisko a neni tak teplej a drzi-ani jednou za den si je netaham nahoru a vypadaj bombove!pak jedny cerny teplaky a jeste dvoje plataky ke keckam :qu: ...vse HM a fakt jsem nemela problem si tam vybrat(vč.kojicich podprsenek)sice jsem tam nechala asi 200,-EURO, ale nakoupila jsem si na cele tehu(od 17.tt jsem si fakt nekoupila ani ponozky :s: )

ahoj, nic jiného nenosím, jsou mi moc pohodlné, vsedě i po přežrání - nikde netlačí.. dnes jsem koupila těhu tepláky, sice za 600 v HM, ale jsou fakt bomba! Prvně mám tepláky, které mi jsou akorát dlouhé! mám dost dlouhé nohy a všechno je mi krátké..

In reply to by Kašíkus

procetla jsem si cely tvuj prispevek a vzpomela jsem si, jak jsemsi minuly tyden rekla, ze je asi nacase zacit pomaloucku s vybavickou pro naseho raraska.
Zasla jsem do takoveho malickeho obchudku. Vsechno mi prislo hrozne pidi. Nakonec jsem se osmelila zeptat se prodavacky, kde maji oblecky pro novorozenata. Byla jsem v obchudku sama a prodavacka se na me koukala trosku neduverive. Seznam, ktery jsem sepisovala asi mesic, jsem pochopitelne nechala doma. Vubec jsem se nedokazala rozhodnout, co vzit. Az se mi chtelo bulet (jsem ted hrozna cita). Vysledkem hodinoveho prohlizeni vsech moznych dupacek a kosilek bylo, ze jsem kouila jeden par ponozek. :-) A to jen pro to, aby prodavacka nemela reci. :-) Proste trapas. :-(

Ahoj, já tyhle kalhoty nosim už od 3 měsíce a nemůžu si na ně stěžovat. Už mám druhý. Koupila jsem je v HM a sedí mi výborně. Není to sice nic levnýho, ale co se dá dělat. Normální bokovky nosit nemůžu. Když si sednu, tak mě hrozně tlačí a táhne mi na záda a šaty, sukně nenosim. Naštěstí mi roste zatím jen bříško, tak zbytek oblečení (až na vyjímky) normálně nosim. Cítím se pohodlně v delším svetříku, nebo v tričku a v Attrattivu jsem si koupila super triko-mikinu. Jinak tam se mi oblečení líbí, příjde mi i tak trochu těhotenský, ale neni.
Jen minulý týden jsem šla na ples a to byl docela problém. Ale nakonec jsem to taky vyřešila.
Na léto pak dělají těhotenský kalhoty dost vykrojený bez toho upletu.

Já mám rifle a kalhoty do práce z CA a nedám na ně dopustit, mimi čekáme sice až v září, ale jsou mi moc pohodlný, tak je nosím, navíc mi je půjčila kamarádka, která je droboučká, takže je budu nosit teď z kraje a pro sebe si pak koupím větší třeba na aukru. Já bych třeba osobně zahradníky nenosila, necítím se v nich, mám pocit, že vypadm jak krteček, když jsem si je zkoušela, tak se na mě i tak divně tvářil i manžel, takže já mám jasno, ale je pravda, že ty jak měříš míň, tak asi težko sháníš správnou velikost. Hanča

In reply to by miha

Já si je zkusila jen n popud kamarádky, která říkala jak jsou super a jak je celý těhu užila, no ale utvrila jsem se v nzoru, že v nich opravdu nepůjdu vynést ani odpadky, byla jsem v nich jako beztvará koule...naštěstí je opravdu velký výběr, je ty velikosti, třeba v CA mají pravidelně jen 36 nebo pak až 44-46, což už je fakt obrovský. Hanča

tak ja nakoupila těhu kalhoty v CA a nedala bych bez nich uz ani ranu :s: Nikde me nic netlačí a střich taky super. Nedavno se mi stalo, ze jsem si vyprala vsechny kalhoty a musela si vzít bokovky a byla to hruza ( pro me). Proste nos to co je ti prijemne a je to :one: Ahoooj... :\x: :\x: :\x: :\x:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Cekam na jaro a hlavne na teplo jak na smilovani! Taky se tesim se na satky a na normalni platene kalhoty.... ty budny a svetry uz mi lezou krkem.

Ahoj, no já mám dvoje džíny..jedny mám normální bokovky, které jsem si koupila o 2 čísla větší a jsou super..a ty druhé jsou těhu džíny, mají úzké nohavice do kozaček a jen na bříšku mají všité na každé straně 2 pruhy elastické látky..a taky jsou pohodlné..já bych nikdy nevylezla ven v těch zahradníkách jak píšeš..to mi přijde naprosto nevkusné..pokud to ale někdo nosí, je to jeho věc..

In reply to by rena88

Paaani, a kde se daji poridit dziny pro tehule s uzkymi nohavicemi????? S tema zahradnikama to byla spise nadsazka. Proste se driv nic jineho nedalo sehnat. Nemyslim tim ale takove ty babickovske hruzy ve stylu krteckovi kalhoty, ale treba takove ty satky na raminka jsou fajn a podle me stylove. :-)

In reply to by miha

No jo právě dřív se nedalo nic sehnat, ale teď jde skoro všechno..v zahradníkách vypadá každá těhule jak koule..dnes je tolik věcí i normálních netěhu které se dají nosit..já prostě když někoho vidím v tomto střihu, tam mám husí kůži..ty úzké džíny jsem koupila na mimibazaru, nové za 1000kč a jsem s něma spokojená..já nenosím široké nohavice, tak jsem prostě hledala až sem našla.. ;)

In reply to by white_tie (neověřeno)

koupila jsem je v specializovanem obchudku pro tehule. Obhlidla jsem i nejake kallhoty v CA, ale nemeli mou velikost 34. Zaletim tam jeste se mrkout na ty zahradniky. Ty jsi taky Brnacka, ze? Ve kterem CA jsi je videla? V HM jsem jeste nebyla, ale napravim to. :-)

In reply to by miha

Miho já jsem před těhu nosila kalhoty velikost 32-34 a takovou velikost v těhu kalhotech opravdu neseženeš. Ale v HMku jsem si zkusila asi troje kalhoty velikost 36 a některé mi byly veliké a jiné mi seděly, hodně záleží na střihu, taky sem se bála že na sebe kalhoty neseženu, měřím taky 160cm, ale sehnat se dají a to bez větších problémů, dokonce je většina z nich s úzkými nohavicemi....Nakonec sem si vybrala střih, který sem si vzala dokonce ve velikosti 38, na začátku sem v nich musela mít pásek a byly mi dost volné a já nadávala, že sem blbá, že sem si měla koupit menší a teď jsem opravdu ráda, že sem vzala ty větší, ty menší by mi teď už nebyly

Pellullinka

In reply to by Pellullinka

Ahoj Pelluliinko, mam taky velikost 32 -34 a sehnat tehotenske kalhoty byl desny problem, kdyz vam jeste ke vsemu neni 2x dobre a pri kazdem druhem nadechu se malem po.... :_) V HM jsem sice byla, ale vyzkouset si vetsi velikost me nenapadlo. Mezi tim jsem docela pribrala i na stehnech a v bocich, takze ted uz by mozna vetsi velikost s dobrym strihem sla. :-) diky za typ.

Ahojky,ja teda nevim jak ostatni,ale ja si tyhle kalhoty nemuzu vynachvalit :qu: Ja mam teda 164cm a jedny kalhoty jsem si koupila drazsi ale s mensi gumou a ted jsem si koupila jeste jedny v C.A a ty jsou uzasny(nejsou siroky,velka guma a mam tam i pasecek :) takovy by se mi libili i jako normalni potom dziny ;) Ale tak kazdymu vyhovuje neco jinyho ;)

In reply to by Deni1

ja jsem protipol. Ted i stim co jsem bribrala mam 47 kg. :-(
Celkem vzato se mi tehotenska moda taky moc libi. Jeste dlouho predtim, nez jsem otehotnela jsem mela namysleno, co budu nosit v tehu a ted tady trojcim kvuli jednem blbym tehu riflim. :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ja jsem asi uplny blb a ted si trhnu ostudu, ale co jsou kalhoty s Laclem?

In reply to by miha

Nejsi blb, všude se jim říká jinak, někdo tomu říká kalhoty s laclem, někdo zahradníky, někdo krtkáče... prostě kalhoty s náprsenkou a kšandama :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky mám kalhoty s laclem, ale jen na chození po vesnici. Do práce bych si to vzít nemohla, už vidím, jak by se mi chlapi smáli. :spid: Ale můžu říct, že jsou děsně pohodlné. Do práce proto nosím rifle s nápletem a nebo manžestráky s nápletem a taky dobrý. Jen ty riflíky mají náplet kratší, tak mi kloužou a musím je porád popotahovat :00: No, těším se až se oteplí. Mám vesměs šaty střižené pod prsy, takže se do nich snad bříško vejde. Ale holky, mám jít 14. na ples. No komedoška hadr. Mám jedny krásné rozšířené šaty, bříško bych do nich ještě dala, ale nenacpu do nich svoje obrovský ko... teda naďra. :s: Do té doby, než jsem si je zkusila, ani jsem nemyslela, že mi tak poporosly. Je to děs. Vypadala jsem jak nějaká pornohvězda, přítel se skvěle bavil. Nakonec to vyřeší černé společenské kalhoty s úpletem a halenka. No co no, nemůžu být pořád za hvězdu. Ale čeho se docela bojím je léto. Mám rodit v 21. v červnu a jestli se nějak moooc oteplí, tak fakt nemám tucha, co budu nosit. Už teď mi docela otýkají kotníky a po pravdě, moc parády to teda nedělá :r: :r: :r: Závidím těm těhu modelkám co člověk vidí v telce, já nevím, jestli ony ty potíže nemají nebo vylízají jen když nejsou nateklé.... :? :n: :?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka