Kolik jste nabraly v posledním měsíci?

27.02.2009

Ahoj holky,
kolik jste za ten poslední měsíc nabraly? Já totiž nabrala už 20kg a dneska začínám 36. týden...já jen jestli mám počítat tak do těch 25kg?? :00:

Kliknutím vložíte smajlíky:

já asi 3-4kg jinak za celé těhu 36kg před těhu 53kg,rodila jsem s 88kg a ted mám 68kg a do léta chci mít 55kg,jinak nevylezu z baráku a vůbec jsem nepopraskala..

já asi 3-4kg jinak za celé těhu 36kg před těhu 53kg,rodila jsem s 88kg a ted mám 68kg a do léta chci mít 55kg,jinak nevylezu z baráku a vůbec jsem nepopraskala..

Hojky, no já jsem se dnes zděsila, jsem si šla přeměřit pupek na popud několika jedinců, kteří tvrdili, že mi od pondělka narostl pupek a fakt. 5. března jsem měla 106 cm a dnes 112 cm! A to jsem v 33tt, na UTZ mi dr napřed tvrdil, že mám pupek aspoň na 35tt, ale miminko je 33+0, plodové vody normal a vše normal. Tak nevím :///: No, a raději jsem se ani nevážila.... (jinak celkově mám nahoru zatím 9 kg).

já jsem v 35tt a zatím jsem nabrala celkem 9kg, za poslední měsíc 1kg. Nejvíc jsem přibrala okolo vánoc - 3kg! V prvním těhotenství jsem nabrala celkem 10, malá měla 48/3000 a v den porodu bylo vse dole. Ve druhém tehotenství jsem nabraa celkem 7kg, malá měla 50/3250g a v den porohu mi 4 kg zůstala!! Tak si myslím, že jsem v poho, jen vše shodit po porodu..Nabrala jsem totiž za poslední 3 roky 10 kg díky hormonální léčbě..

Ahoj,
já jsem poslední měsíc nepřibrala vůbec nic, dokonce jsem 20 dkg zhubla a celkově jsem tedy měla nahoře 11 kg.
Já jsem nejvíc přibrala ve 2. trimestru, v tom posledním už to bylo lepší.
Pa :a:

Ahoj, já celkem přibrala 15kg, rodila jsem v 38tt a v porocnici jsem nechala skoro 9kg. Prcek ale měl jen 2,84kg. Já jsem tedy v těhu moc nejedla, nějak se to do mě nevešlo. Tak jen hezky papej, ať rostete a neboj v porodnici necháš hodně. Já jsem tam byla od čt (porodila jsem v pátek) do út a malého jsem od soboty měla u sebe na room-in a skoro jsem nespala, prostě to tam nešlo, takže jsem byla pořád hrozně hladová. No a to navíc v Motole o víkendu jsou jen studené večeře (2 krajíce chleba a tavený sýr). Tak je lepší mít trochu zásoby. :a:

Ahoj Ijanko,
já se synkem přibrala celkem 15 kg a z toho poslední 2 měsíce určo vždy 2 kg měsíčně.
Myslím že to ani na těch 25 kg nedotáhneš :)

In reply to by Ijanka.K

Jasňačka,žádný strachy,nezapomeň že to není jen tuk co přibíráš,ale teď ke konci těhu už se pěkně zavodňujem a voda fičí dolu dobře.Ty špíčky na prdýlce,stehnech a bříšku jsou už horší,ale to s kočárem vyběháme :)

Ahojky,ja v poslednim mesici pribrala necela 4kg....a celkem 21kg...a pri prvnim tehu jsem celkem nabrala 25kg.... :a:

holky, ja verim, ze dolu to pujde pokud k tomu nemate nejake rodove dispozice a treba pred tehu jste s jidlem buh vi jak nebojovaly. na zacatku jsem mela take strasne chute, bastila jednu cokosku za druhou (stejne jsem hubla), ale to se dalo dohromady ... a ted jim normalne- stale castecne kojim

já jsem v 33 . týdnu a poslední měsíc jsem přibrala 2 kg, Jinak mám nahoře 10 kg. Počítám, že těch 15 mít budu, teď to jde docela nahoru.
Jinak už si připadám,jak tlusťoška a jsem neohrabaná. Tak doufám, že se pak vrátim na váhu. Měřim 161 cm a teď vážim 66 a před tím 56, když vlezu na váhu, tak jen kulim oči. :s:

Cauky :) Ja jsem 40. tyden a za posledni mesic jsem nabrala 2 kg, takze jsem na 20+. A doufam teda, ze uz to brzo skonci... V 8.mesici me po vsem palila zaha, takze ani deko navrch a ted bastim jak nezrizena a hned jsou 2 kilca nahore ://:
pa

Ahojky já jsem 30tt a nabrala jsem zatím 11kg,ale taky počítám,že přiberu jako u prvního 16kg!Tak,že počítej,že určo ještě nabereš,ale neboj po porodu to shodíš!Já shodila hned kojením...málo spánku a kila dole a měla jsem ještě mín než před těhu!Tak se neboj!!Přeji hezký těhulkování :a:

já začínám 39tt a ještě jsem nic za poslední měsíc nenabrala ba naopak začínám hubnout. celkem jsem přibrala 12kg a teď už mám +11,5kg.

no asi s tim pocitej..ja jsem 38/39 a pribirani se bohuzel stale nezastavilo!!!!!!!!!!!!!!!nejhorsi je ze to mam vsude a ne jen na brichu,zvlast na stehnech a bokach...no to pujde krasne dolu..:-(

Ahoj klidně s tím počítej ale v pohodě,já u prvního přibrala 30 lg a vše jsem sundala,teď čekám druhý jsem 22tt amám nahoře 10 kg.paMarkéta

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky