červíci-nákupy

06.03.2009

ahoj těhulky,tak dnes začínám 26.týden ve středu jdu na kontrolu,tak se těším,ale trochu se děsím sestřičky,protože už minule to je před měsícem mi řekla,že přibírám poslední dobou moc.A to jsem teď za poslední měsíc přibrala tři kg.Jinak jsem dnes s přítelem byla na výstavě For Kids v Letňanech,byli jsme spokojení,koupili jsme postýlku za 2tisíce+matraci polokokos za 700kč a komplet s medvídkama(nebesa,mantinel,povlečení,peřinku,deku a kapsář)moc hezký a myslím,že i celem za dobrý peníze.Taky jsme koupili cestovní postýlku,polohovací i s přebalovacím pultem.Jen nás trochu zklamal výběr kočárků,ten půjdeme shánět za 14dní o víkendu.Tak se moc těším.Přeju krásný těhulkování.

tak to jste fajnově nakoupili :one: , já tam plánovala jet také....ale jak už jsem psala jinde, manža má v pr...záda, jinak to říct nemůžu, protože už to plánuju půl roku, že tam pojedem :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

Taky jsme tam byli a něco nakoupili. Deky, hrací mobil, nějaký hračky (byla ráda, že jsem tam objevila klasický český hračky) a úžasnou deku do kočárky (světlounce žlutá a v rohu je medvídek). Máš pravdu, kočárky nic moc. Tak si ten výběr za 14 dní užij! Já už mám vybráno. Ale dalo nám to pěkně zabrat. paA.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky