Hlenová zátka Prosím poradte mi!!!!

07.03.2009

Holky od tří hodin mě bolí bříško a v půl šestý jsem vztala z postele a trochu jsem byla jakoby počuraná a vypadl ze mě hlen.Na záchodě se to táhlo jak prusvitný hlen trochu s krví,ted mám bolesti jako při měsíčkách a chodím pořád čůrat a někdy mi teče samovolně asi moč.Nevím zda už se to blíží....ale asi jo vidte?:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, to bude určo ono a jestli máš kontrakce po 5 min, tak bych jela. Při nejhorším tě pošlou zpátky nebo si tě tam chviličku nechají. Držím palce!

ahojky! Mě to přesně takhle začalo! Jak popisuješ.. ráno v 8.00h. odešla hlenovka, bolesti jako při menzes a to jsem měla ještě kontrakce nepravidelný,cca 5-12 minut a odpoledne už po pěti, v 15.00 příjem a v 22.06 byl Martínek na světě :||): Lenka a Maťulka tak nevím za jak dlouho se dostaneš do porodnice, ale jestli to máš už po 5 min. tak vem tašku a jed! Hodně štěstí a zdravé mimnko! :°: :°: :°:

Mám bolesti,ale nevím zda je to už ono,pořád chodím na záchod.Bolesti se vydržet dají,ale nevím zda mám jet nebo jsou to jen poslíčci...Poradte!!!!!!!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka