DVD

07.03.2009

Ahoj holky,chtěla jse se zeptat,jestli jste si nechaly natočit miminko na DVD.Já jsem trošku zklamaná,myslela jsem si totiž,že se to dá nahrát kdykoliv a tak jsem se objednala před týdnem a zjistila jsem,že už je pozdě,že se to dělá od 20-22tt,ale i tak jsme to včera zkusili.Malé se to moc nelíbilo a tak se moc nechtěla ukazovat,je tam toho i dost rozmazaného,ale i tak jsem ráda,že máme aspoň něco.Jaké máte dvd vy?Mějte se hezky,pa.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Většinou se tyto DVD nahrávají kolem 20tt. POzději už je miminko už hodně velké. Já jsem na tomto ultrazvuku nebyla ale od kamarádek vim že nato šli před genetem... :a:

Ahoj, asi záleží na přístroji. Já jsem byla na 2D v Plzni na genetice tento týden, jsem ve 21tt a doktor mi natočil i něco na dvd ve 3D/4D, protože mimi bylo hezky vidět. :cc): Říkal mi ale že mám přijít ještě ve 24tt, že pak to všechno půjde vidět ještě lépe a že mi v tom 24 to dvd dotočí. Stojí to i s fotkama 1000,- Kč. Ale vím, že tam maminky chodí i později. :a: Papa Marta

Ahoj ja mam dve DVD, byla jsem na dvou 3D UTZ, jedno ze 17. tydne, ale tam je jeste dost mala a je videt spis telicko, oblicej skoro vubec a ted jsem byla ve 29tt a take mam DVD a to uz je krasne videt oblicejik, takze urcite nebylo na DVD ve 29tt pozde ;)

Ahoj tak mi máme tři dvd. První jsem nechala natočit příteli na vánoce to bylo 2D ale je to docela hezky vidět. Tak ještě jednou a před deseti dny jsme byli na 4D a už jsou suprový nahrávky i s fotkama. Stálo to tedy víc peněz ale jsme rádi. To jsem začínala 27tt a malá už má vidět obličejíček. Mám tu fotku v ikonce. Kamarád mi to dal všechno najednou na dvd a napsal tam v jakém týdnu jsou ty nahrávky, no prostě super. Tak se měj krásně :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka