červíci-výbavička prosím poraďte

06.03.2009

ahoj holky,chci se zeptat jakou kupujete velikost oblečků.Dnes u nás byla přítelova maminka,tak jsem se jí chlubyla svojí výbavičkou.Nemám toho moc takovou velkou tašku a je to velikost 56 ona mi řekla,že to je velký,že budu potřebovat menší velikost,teď má v rodině 6týdení miminko,který mělo malou porodní váhu 2,6a říkala,že by z velikosti 56 vypadlo a to už má teď 3kg,tak bych se vás chtěla zeptat jakou velikost kupujete vy?Já toho nechci mít zbytečně moc takže chci váš názor jestli mám něco přikupovat.A taky se chci zeptat kolik kupujete látkových plenek pokud nemáte v plánu jimy přebalovat.Já mám zatím 5obrázkových a mám v plánu jich koupit tak ještě 10bílých díky.

Ahoj, náš první klučina měl 4,07kg takže menší než 56 nebylo potřeba. A teď kupuji jen větší, tak 62 a víš. Opravdu ti prťousové rychle rostou. Záleží, jak chceš mít mimi načinčané, ale ohrnuté rukávky snad nejsou vadou na kráse :cc):

Ahoj, já jsem nakoupila něco v 56, ale většinu mám v 62. U nás mi zase tvrdí, že z 56 rychle vyroste. Minulý týden jsem byla u kamarádky co má 6-týdeního chlapečka (když se narodil měl 51cm a 3,60kg) a už mu dává 62. Je mu trošičku větší, ale to se upraví. A naše mimi asi maličký nebude :) Nejsem velká a přítel je taky v normě, ale byli jsme oba větší při narození. Tak aby vůbec tu 56 unosil. :a: A.

Ahoj. Moje zlatíčko mělo při narození 3 kg a velikost 56 mu byla větší. Ale když to shrnu, tak to nosil zhruba 2 měsíce, pak už to bylo malé. Takže to nepřeháněj s těma nejmenšíma velikostma...Opravdu ti prckové strašně rychle rostou. Pa

Čauky, taky mám několik věciček s velikostí 56, ale spíš mám větší. Také myslím, že je to standart, mě zase všichni straší, že mi z toho hned vyroste... :jawdrop: Ale myslím, že budeme mít prcka, takže mu to ještě budu ohrnovat. Menší se mi kupovat nechce, protože to jsou velikosti pro nedonošený dětičky. ://:
Jinak mám 20 látkových plen+2s obrázkama (tetra pleny). :s:

já myslím, že velikost 56 je takový ten standard. Na Zuzanku jsem ji měla a byla jí sice maličko větší, ale během pár dnů do toho dorostla. Tyhle prckové rostou rychle. Zuzanka měla porodní váhu 3 kila a většinou jsou ty děti ještě o pár deka těžší, takže se nenech stresovat. Plínky mám po Zuzance látkové. 10 normálních a 5 větších (osušek). Používala jsem je jen k doktorovi a nebo na utírání po koupání. Jinak jsem měla jednorázovky. Teď v květnu čekáme druhé a oblečení mám taky 56 a více a jen dokoupím pár nových látkových plínek a jsem vybavená. Pokud nejsi ty nějak maličká a tvůj partner taky není skřítek, tak ta 56 je ideální. Stejně z toho hned vyrostou. Pa pa a užívej si bříška. Veronika

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka