Jsem nejhorší máma na světě.....

02.03.2009

Ahojky deníčku a holky,
tak jsem se včera ukázala jako nejhorší matka a největší dement na světě. Ráno jsem malou nakojila a jelikož si nechtěla odříhnout (říhla si jen trošku), tak jsem jí dala do nosítka, páč jsem potřebovala jít na onu místnost a beru si jí tam sebou, jinak řve jak na lesy, když s ní nikdo není. No a jak jsem byla rozespalá, nedocvakla jsem to držadlo na nosítku, tak když jsem jí zvedala, tak se vrátilo zpět a Naty vypadla ven na obličej. Naštěstí to nebylo z výšky, hned začala ječet, z čehož jsem poprvé v životě měla velikou radost, ale stejně se mi zastavilo srdce. Celý den jsem jí pozorovala, jestli nejeví známky otřesu mozku či něčeho jiného, ona byla naprosto v pohodě, měla radost, že jí pořád taháme na ruce nebo uhoupáváme k spánku (jinak jí už učíme usínat samotnou). Nakonec mi to nedalo a stejně jsme jeli na pohotovost, aby jí zkontrolovali. Mám děsný výčitky svědomí, jsem fakt debil, idiot a špatná máma. Natálka by si zasloužila lepší maminku a ne takového kreténa, jako jsem já....

Ivi, mě už malý letěl dvakrát ze sedačky...stane se to skoro každé mamině a čím budou děti pohyblivější, tím častěji...jsi skvělá máma :h:

Ahojky. Nejhorší určitě nejsi. To se stává. Miminka jsou prý hodně odoláná, i když se nám to nezdá. Já když jsem hlídala mladší segru (je o 7 let mladší) tak mi pořád padala na hlavu a pak vždycky šíleně řvala. A jestli nejsou následky velmi silná puberta, tak to přežila bez úhony :s:

Zdárek. Jasně, že jsi skvělá máma a jak tu holky píšou, kdybys byla hrozná matka, tak by ses o holčičku nebála a nejezdila s ní do špitálu. A rozhodně nejsi sama, komu dítě spadla. Mě se Kuba na podzim převrátil v kočárku, protože foukal vítr a já se od něj jen na chvilku otočila, abych si koupila lístek na tramvaj. Fouklo a už to bylo. Naštěstí se z kočárku nevykulil, protože byl nabalenej a ve fusaku. Tak jenom spustil sirénu. Pak jsem si taky nadávala do krav, že jsem nedržela madlo a tak. Hlavně, že se malý nic nestalo. Uvidíš, že už se ti to v životě nestane. Všechno špatný je pro něco dobrý. Já už se v životě od kočáru neotočím a nepustím madlo a ty si budeš od týhle chvíle kontrolovat, jestli máš nosítko správně zapnutý :°: . A tchýně je kráva. Vykašli se na ní :a: .

Holčinky, díky za podporu, stejně jsem včera ještě dostala vynadáno od tchýně, že jsem jí málem zabila vnučku a že to s ní neumím. Takže jsem stejně neschopná matka. Ach jo:(

Ahoj Ivo, vůbec nejsi špatná máma, to se občas stane! Mě Týnka občas spadne z postele, naštěstí jsme si zatím nekoupili normální a spíme na matraci, takže se spíš lekne, ale stejně zažívám infarktové stavy. Včera se uhodila do hlavy o nohu stolu, když si zuřivě hrála se psem a kutálela se. Já jsem byla u ní a stejně jsem jí nestihla chytit! Tak jsem si taky nadávala do kreténů, ale děti jsou někdy tak rychlé a náhoda blbec, že občasným nehodám nezabráníme, i kdybychom si dávaly sebevětšího majzla

Ale prd špatná máma, Ivčo....to se prostě tak stane a těch pádů bude ještě hodně.....já chápu, že si to vyčítáš, ale říkej si, dobře to dopadlo, malé se nic nestalo. Paaaaaa

neblazni. To se muze stat naprosto komukoliv. Nase detska doktorka rika ze miminka vydrzi vic nez kocky :))) Samozrejme je v poradku ze mas strach a ze ji sledujes, to by udelala kazda maminka. :) Jestli te to uklidni, me se taky drive povedl jeden brutalni kiks. Kdyz nam doktorka predepsala vigantol na uzivani, tak jeste z porodnice jsem dostala prikaz kapat malemu do ocicka opthal-septonex vzdy pred kojenim. Jenze ja po nekolika dnech uz byla tak mimo z toho vseho kolem, ze jsem mu ten vigantol kapnula do ocicka. Jenze mi to doslo az po nekolika hodinach a ten hysterickej zachvat co jsem mela,to bych neprala nikomu. Strasne jsem se bala ze jsem mu nejak ublizila protoze v tom pribalovym letaku nebyla zminka o tom co to udela kdyz se to dostane do oka. Tak se pritel musel obetovat a nakapala jsem mu to do oci abysme vedeli co to dela... Nastesti nic, je to vlastne jen olejovy roztok, jen vidis rozmazane a po vykapani temi ocnimi kapkami je to naprosto v pohode. Ale bylo mi naprosto stejne jako tobe, takze bud v klidu, urcite bude mala v poradku :) :a:

Ahojky,
jsi skvělá máma, to se přece může stát každý z nás. Špatná máma by si nic nevyčítala, nejela s malou k doktoru a pořád ji nekontrolovala. Tak neblbni, malá moc dobře ví, že má tu nej mamku :) :) :)

Ahoj, bud naprosto v pohodě. tohle se stáva, bude stávat..tohle prostě neovlivníš..počkej až slítne z ničeho vyššího. Můj syn spadnul na hlavu na beton. Bylo to vloni v létě venku. Hlavně že jsem u něj stála aby se mu náhodou něco nestalo, no a stojim koukám na něj (bylo tam i více dětí, tak proto) no a najednou jedna větší holčička se rozeběhla naproti němu. Ani jsem nestačila zareagovat a malej ležel na zádech,rána do hlavy jako blázen a holčička na něm. Skončili mi u nohy. Tak jsem ho rychle zvedla-on bledej až nazelenalej, řval jako blázen a vzadu na hlavičce měl velkej červenej flek. Tak mu kamarádka namočila kapesník ve studené vodě (ještě že tam byla fontánka) a já mu ho přiložila-začal řvát ještě víc..nakonec jsme taxikem sjeli do nemocnice aby ho zkontrolovali jestli nemá prasklou lebku nebo otřes mozku. Tak ho prohlídlli a řekli že je v pořádku,ale musim ho celou noc hlídat protože se mu může udělat víron nebo cokoliv až později. Zrovna byl manžel na služební cestě. Celou noc jsem nespala a hlídala s baterkou jestli mu nemodraj rty. Moje kamarádka byla připravena na telefonu-kdybysme potřebovali jet do špitálu. Taky jsem si to vyčítala-stála jsem u něj a koukala na něj-no a beztak jsem ho nezachytila..
hlavně že je vše v pořádku..jinak jsi určitě dobrá máma. chybama se člověk učí-příště se ti to už nestane :a:

drzkovka

ahoj,no to si piš že si asi zaslouží jinou mámou.tohle by se nemělo stát,sociálku na Tebe.vždyt jsi jí mohla zabít nebo co.jde vidět,že takovým ženským by se děti neměly rodit,když se o ně neumějí starat a pořádně je hlídat :jawdrop: .pamatuj že může mít i pak následky-demence atd... :s: :s: :s: :s:

In reply to by drzkovka

pííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí.....

In reply to by drzkovka

:00: demence, jo? Ty vznikají úplně jiným způsobem, děvče, ale díky za názor.... Jsem ráda, že tu je jeden neomylný člověk, který nikdy nemůže tuhle chybu udělat a dokáže druhého krásně zkritizovat....

In reply to by ivca.konik

a také sem se tak cítila, určitě nejsi špatná máma, si ta NEJ.. :h: .Taky jsme jely na pohotovost a vše bylo v pořádku.. :h: , jak si začala stoupat, tak ty pády byly denně, ale máma je vždy na blízku a bolístku pofouká.. :c: .

In reply to by ivca.konik

Vůbec na její ubohé příspěvky nereaguj. Je to hloupá husa. Vůbec nejsi špatná máma, to se může stát každé z nás. Kdybys byla špatnou mámou, tak je Ti to jedno a na žádnou pohotovost nejedeš. Nic si nevyčítej.

In reply to by ivca.konik

Ivi, nerozciluj se s ni - nim ...s tou demenci patrne vi o cem mluvi ....toto je jen forma psychickeho uspokojovani nemocneho jedince...prezdivka DRZKOVKA tu ma obcas tyto zachvaty, ale to neber osobne....je psychologicky dokazano ze tito jedinci potrebuji zvlastni peci a pokud ji nemaji ,ukaji se na obtezovanim okoli...jak rikame my psychologove - na vymenu zarovky je nutny jeden psycholog, ale musi se ta zarovka chtit nechat vymenit.... ;) :a:

Vůbec si nic nevyčítej, určo už se ti to nestane. Znám maminky, kterým děti padaj z přebalovacího pultu, protože si klíďo odejdou. To jsou nezodpovědný a hrozný mámy. Ty rozhodně ne, byla to nehoda, která se může stát komukoliv. Mě se malej v druhým měsíci převrátil ve vaničce z podložky. Holt jsem ještě nebyla dostatečně šikovná, ale naštěstí jsem ho hned vylovila a ani neplakal, jen koukal co to jako mělo být.
Jana

ale sim te...co silis kdybys videla toho monaka co ma moje mala na cele - slitla z postele.... neboj deti sou odolny a ver ze ti jeste mala padne tolikrat (jako tak ze zakopne, skotali se z postele....) a pocky za zacne chodit to bude bouli a modrin :)

In reply to by ivca.konik

ale neblazni ja sem tomu padu taky mohla zabranit ....ale to bych ovsem musela vedet kde to dite je :D (nevsimla sem si ze utekla z pokoje azdrhla na tu postel...) ono bude jeste spousta veci co "jako zavinis ty" ale pritom za to nemuzes jde pokazde o blbou nahodu! a ditko si zaslouzis :) a ses dobra mama..takze hlavu vzhuru :)

to si teda vubec nemyslim, dopadlo to dobre a maminka ktera nema nejakou kolizi s miminkem je maminka ktera to akorat neprizna... :a:

In reply to by white_tie (neověřeno)

Ahojky white tie, já nevím, mám pocit, že mě už bude nenávidět, že jsem tohle dopustila, mám hrozný výčitky, teď s ní jednám opravdu jak v bavlnce, bojím se cokoliv udělat, abych jí zase neublížila..... Navíc se bojím, že rentgenem se nedá zjistit všechno, tak aby neměla třeba krvácení do mozku nebo tak... Celou noc jsem tak nějak probděla a kontrolovala jí.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka