Nápoj k vyvolání porodu podle Ingeborg Stadelmannové

06.03.2009

Holky slyšely jste o tom některá???na jiné diskusi to holky řešily ty,které to vyzkoušely a prý to funguje...jde o ten ricinový koktejl na konci tohoto příspěvku...Zkoušela to některá z vás?
Převzato z knížky Zdravé těhotenství a přirozený porod od Ingeborg Stadelmann

Předpoklady: U všech následujících rad je důležité vědět, že mohou napomoci tělu jen tehdy, pokud je skutečně připraveno k porodu, tedy děložní hrdlo i poloha dítěte jsou zralé na porod.

1. Stimulace prsních bradavek
Tato metoda je používána i na některých porodnických odděleních ke zkoušce zátěže při kontrakcích. Minutu až dvě si silně třete bradavky, následuje dvě až tři minuty přestávka a pak se postup opakuje. Toto dráždění může vyvolat děložní kontrakce. Jestliže tímto způsobem nastanou kontrakce během půl hodiny, znamená to, že děloha je zralá na porod.

2. Klystýr, půst
Představuje neškodnou, ale účinnou metodu. Udělejte si klystýr a pak musíte celý den dostatečně pít. U mnoha žen poté spontánně nastanou kontrakce. Klystýr s teplou vodou povzbudí pohyby střev, na což děložní svaly reagují silnějšími stahy.

3. Přirozené prostaglandiny
Tyto jsou obsaženy v mužském spermatu. Pokud je tělo ženy připraveno na porod, stimulují tyto hormony kontrakce. Při použití této metody pomáhá, když je žena silně vzrušena a stimulována, neboť pak i ona vylučuje dost prostaglandinů potřebných k vyvolání porodu. Prostě jakým způsobem jste si broučka udělali, takovým způsobem mu ukažte cestu ven

4. Kořeněné nápoje
Výsledek nepocítíte hned, většinou se dostaví během jednoho až dvou dnů. Je třeba připravit čajový nálev z jednoho kusu skořice, deseti hřebíčků, malého zázvoru a jedné polévkové lžíce sporýše lékařského v jednom litru vody. Tento nápoj pak popíjejte během celého dne po doušcích.
Zmíněná koření lze také použít i ve formě éterických olejů ze skořice, hřebíčku, zázvoru a verbeny v základním oleji (olivový, slunečnicový, mandlový) na masáž břicha nebo do teplé koupele. Zvýšení účinku dosáhnete, pokud si před masáží břicho zvlhčíte horkou vodou, čímž urychlíte vstřebání oleje.

5. Homeopatické prostředky
Tady je důležité upozornit, abyste je užívala jen na základě doporučení zkušeného homeopata. Nejčastěji se používají tyto: Caulophyllum, Cimicifuga, Kalium carbonicum, Nux vomica, Pulsatilla, Sepia.

6. Ricinový koktejl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Připravte si směs z ricinového oleje(půl panáku) (ke koupi v lékárnách) s 0,33l meruňkovým džusem a hltem čiré kořalky. Tuto vypijte. Během tří až šesti hodin se dostaví silné porodní bolesti. Pokud tomu tak není, musíte vycházet z toho, že se zatím dítě prostě narodit nechce.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Kamarádky mají vyzkoušenou skořici 3hrnky za jeden den a porodíš.Poradili jí nto arabky a funguje to.
Pa :§: :a:

Děkujeme,zajímavé rady.Já znám jen ty bradavky a o spermatu jsem taky slyšela.No možná něco vyzkouším. :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky