závislost na prsu v 1 měsíci?

06.03.2009

může být mimčo už v 1 měsíci závislé na prsu? Malá se nakojí, když už to žužle tak ji dám pryč a v tu chvíli začne plakat. Přebalím a když pořád pláče, zkusím, jestli nemá ještě hlad. Malá si párkrát cucne a zase žužlá. Tak ji dám zase pryč a zase pláče.

Může být už v 1 měsíci naučená/závislá na prsu?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj tak malá taky byla hodně a ráda u prsa, dudlík bohužel nechtěla takže když chtěla k prsu tak byla. Napapala se a potom chvíli dudlala prso a já jsem jí nechala byla spokojená a sama se to odnaučila, tak buď vydržíš anebo budeš muset holt nechat vyplakat nebo dát dudána.

Neboj, určitě závislák není. Zkus jí dát dudel ať si dudlá s ním a ne s tvým prsinem.
My to tak děláme taky.

Ahojky Helis! :a:
Mojí prďolce neni ještě ani 14 dní a mám ten samý problém. :00: Nejraději by papala třeba i dvě hodiny. :jawdrop: Myslím si, že mléko nemám špatný, protože vydrží spinkat i více, než 3 hodiny, ale někdy se stane, že jí kojím opravdu takhle dlouho. :n: Přesně tak, jak popisuješ - nakojím jí a ona potom jenom žužlá (kojím přes klobouček) a když jí dám od prsu, tak pláče. Takže jsem to vymyslela tak, že jí nakojím, co nejvíc to jde a když už jenom žužlá, takjí dám krknout, položím do postýlky, dám jí dudlík a nechám jí uspat, což trvá maximálně 10 minut a potom dudlík odendám. A mám klídek... ;) Kolikrát se ze spaní probudí a pláče, ale většinou jsou to jen prdíky... a dudlík jí uklidní. :cc): Ale nenechávám jí ho dlouho... Jen na zklidnění a prač s ním. :///:

In reply to by Martinkaaaa

tak to máš dobré, že usne do 10 minut :-) Ta moje začíná být jakási čilá :-D naštěstí ne v noci. Jinak dudlík jí dám a sama ho za chvilku vyplivne. Žužlat prso ji nenechávám, protože jednu bradavku mám dost popraskanou a druhou si nechci zničit - takže jak vidím, že nesaje, jde pryč. No uvidíme jak to bude pokračovat.

Buď to jsou u nás prdíci, nebo závislost - nic jiného mě už nenapadá - ach jo, snad se to brzo spraví ...

In reply to by Helis1

Tak my jsme čilý zase víc v noci... :8_/: Martinka to má asi ještě otočený - snad se to spraví. :k: Nám dudlík taky vyplivávala. Zkus oba druhy. Jeden má konec kulatý a druhý sešikmený... :00: Ale má to i svoje výhody, když dudlíka nechce. Já jsem si myslela, že jí ho nikdy dávat nebudu... skoro jsem přísahala a hele... dudlíkujeme. :///: Ne moc, ale přeci jenom. Já myslím, že má tvoje bradavky místo toho dudlíka. Možná by ti na chvilku ten klobouček pomohl, když je máš tak bolavé...? :? ;)

In reply to by Helis1

jo tak tepřiv jsem si přečetla celou debatu, tak to je blbý když máš bolavý bradavky to chápu, že malou hned odtrhneš, já jsem měla prsa celou dobu dobrý takže mě nevadilo jí mít u prsa. Tak ti držím palce ať se malá brzy odnaučí anebo že něco vyřešíš. Ale ještě k tomu dudlíku, já mam doma dva druhy a ten jeden malá prostě nechce tak vyzkoušet víc druhů

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka