Váš názor prosím.....

05.03.2009

Ahoj všechny snažilky..... Celý týden se těším na dnešek, protože dnes jsem měla mít ovulaci. Od úterý si dělám ovu test a pokaždé negativní. MS mám každý měsíc pravidelně po 26 dnech. Minulý měsíc jsem měla testík už 2 dny před ovulací se 2// ( den ode dne byli čárky silnější ) a teď jsem z toho paf :-( Nevím co se děje........... Poradíte mi prosím???? Poslední MS přišla 21. února......... počítám snad špatně, že má být dnes???

pises,ze si od utery delas ovu testik a vychazi negativne..Muzu se zetat zda vychazi tak,ze ta druha testovaci carka je slabsi,nebo tam neni vubec nic?Taky mam cyklus 26dni jako ty a ovu mi vychazi tento mesic dle testiku i silnych bolestech na vajecnikach a v celem podbrisku na 12,13.den a pred tim slabe pozitivni a stejne tak i den pote,kdy uz zase testik jasne slabnul..Treba tento mesic skutecne nemas ovu a obcas to tak prej mame kazda..Testiky jiz zkousim 3mesice a teprve tento mesic mi vysla testov.zona silnejsi nez ta kontrolni a 2mesice predtim mi to vyslo bud slabe pozitivni,nebo skoooro stejne jako ta kontrolni carka,ale nikdy ne tak silna a je pravda,ze tento mesic poprve piju ten caj od Jukla,tak nevim a treba mi pomohl k lepsi ovu a kez by pomohl i k mimcu.. :00:

Ovulace nemusí proběhnout každý měsíc, a nemusí být vždy ve stejný den. Navíc když se na ni budeš tak soustředit, můžeš si ji zablokovat (např. ve stresech, nemocech, válkách, psychika ženy ví, že by neměla otěhotnět a ovulace se dá psychikou zastavit).
Třeba ještě přijde :) Nebo až za měsíc. Ty bylinné čaje na plodnost pomáhají průběhu ovulace, tak můžeš taky zkusit.

In reply to by tuki

Možné je všechno.. zkoušej ovutesty pokud chceš, vždy odpoledne ve stejnou hodinu po 4h žíznění, anebo nemusíš utrácet a měřit rtutovým teploměrem ráno než vstaneš z postele a zapisovat si grafík. Já jsem ten jeden měsíc zkoušela oboje a obojí fungovalo dobře. Pila jsem bylinné čaje (hlavně kontryhel, ono v čaji Jukl taky musí být tyhle plodné byliny, které jsou v různých ženských čajích).
Ale ovu nemusí probíhat každý měsíc, čaj nečaj, příroda..
Buď ještě přijde nebo až zas příště..

jedna z moznosti je ze nemas zrovna tento mesic ovulaci....je bezne a normalni ze kazda zena ma behem roku zhruba dva anovulacni cykly....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka