Přetáčení miminka, docela sranda :)

04.03.2009

Musím se s Vámi podělit o dnešní zážitek z poradny... Přišla jsem klasicky na kontrolu, vše je v pořádku a když jsem si vlezla na "kozu" a pan doktor do mě sáhnul a prohmatával mě zevnitř, začal se tak nějak divit a něco si mumlat, tak jsem se ptala jestli je všechno v pořádku a on na to že ano, a že zrovna chytl chvíli, kdy se mi malá otáčí hlavičkou dolů, tzn. že jsem ji měla příčně v břiše a taky to tak bylo cítit :) Říkal, že málokdy to je zrovna v den vyšetření, že by byl přímo svědek přetáčení :potlesk:
Myslím, že ten tt je tak akorát čas jít "hlavou dolů" a opravdu to je znát celý den. Jindy je bejbyna celkem klidná, jen semtam si kopne, ale dneska mám v bříšku hotové posvícení :bab:

No a jak jste na tom v 30tt ostatní, jaká je váha Vašeho miminka. Já tedy začínám 30tt až pozítří, ale dnes mi pan doktor řekl, že malá váží 1480 gramů, v pondělí mi na 3D ultrazvuku řekli, že 1240 gramů. Je možné, že takhle narostla za dva dny a nebo se prostě jen sekli....a teď čemu má člověk věřit :oci:

A to se ještě dnes malá předvedla i sestříčce, když mi jako vždy chtěla sestřička poslechnout srdeční činnost, tak jsme dlouho nic neslyšely, až jsem trošku znejistěla, ale pak jsme "narazily" na tak silnou škytavku, co malá předváděla, že jsme skoro neslyšelz to srdíčko....bylo to fakt vtipné poslouchat nahlas škytavku dítěte v břiše :bab:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky tak to je pěkný,že jste narazily zrovna na akci :s: .mě se prdolka taky otočil až tet 31tt to jsem byla v uterý na kontrole a malý váží 1800g a ve 29tt měl o 400mín.A taky jsem to cítila muselo to být asi v pondělí večer protože,co předváděl celé břicho se mi mlelo a pěkně dlouho :s: ale aspon je klid,bála jsem se,že se už nepřetočí a budu muset císařem :n: A naštestí poslechl mé promluvy :s: Mě dr.ze začátku říkal tu hmotnost jen odhadem a posle tabulek,takže jsem stoho taky moc moudrá nebyla,ale tet mi to i napsal do prukazky tak si myslím,že je to už trošku přesnější :one: Já začnu na srdíčko chodit až za tři týdny,ale už se taky moc těším! :\x: měj se páá

In reply to by madamecrazy

No mámmjít na kontrolu 17.3 a řekl mi dr.že pujdu na srdíčko až pak další kontrolu,chodím nějak po 14dnech když je vše ok.Monitor na srdíčko má u sebe v ordinaci a maminky tam naněj chodí tak kolem toho 34tt a jinak jsem u prvního synka chodila na monitor až ke konci 8měsíce,ale je to už taky osm let a to jsem na něj musela do nemocnice.No už se těším až uslyším bušit srdíčko měj se páá

Jéé to je hezký, já ani nepostřehla, kdy se mi prďolka otočil hlavou dolů... Ta váha se bere jen odhadem, takže záleží na tom, jakej má pan doktor odhad... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka