dvě čárky na těh. testu - dotaz

05.03.2009

Ahoj děvčata,

potřebovala bych radu...
Včera rano jsem si dělal těh. test a objevila se sice slabší...ale druhá čárka.
Test jsem si raději schovala....ale během času se ta čárka začala ztrácet.
???? máte s tím některé zkušenost ??
děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

jak psaly holky, pokud jsi těhu, hcg Ti bude stoupat. Záleží taky kolik dní máš do menstruace, mě se ukázala slabounká skoro neviditelná čárka zhruba den před menstruací a sílila. Tak to zkus pozítří opakovat a hodně štěstíčka!!!

In reply to by kaacenkaa

ahojky..děkuju za odpověď...jak jsem psala dnes jdu k doktorce...tak uvidíme.
Nebudu se raději těšit...abych když tak nebyla tak zklamaná :-(...dám vědět

Ahojky a ztratila se úplně?Nebo jen hodně zesvětlala?Třeba tím jak testík usychal :) Rozhodně bych zítra zkusila další..Hcg stoupá obden,tak by zítra už měla být snad vidět líp a zůstat tam ;) Tak držím pěstičky :a:

In reply to by Lidussinka

Ahojky, fakt je ten že trošičku tam jde ještě vidět..Uvidím dnes mám planovanou kontrolu u doktorky..tak se jí na to zeptám.
Četla jsem si jak si na tom..Moc mě to mrzí a STRAŠNĚ MOC ti přeju aby to vyšlo...Četla jsem také,že chceš jít na CAR do Teplic?Můj přítel tam byl na spermograf a jedna kámoška tam prý chodí.
Jak to máš s tou laparoskopií...?Půjdeš na ní dodatečně?
L

In reply to by LucinkaS28

Ahojky,no tak uvidíš co ti řekne a pak napiš jak jsi dopadla :)
Děkuji..No o Caru mluvil minule sám dr,jestli chci tam nebo na laparku..já si vybrala laparku,protože jsem byla chvilku těhu na přelomu července srpna a myslela si,že když už je to půl roku a nic,tak bude asi nějaký problém.Jenže ted jak jsem byla zase chvilku těhu tak si spíš myslím,že problém bude jinde než v otěhotnění,ale spíše v udržení.Taky jsem bez práce(a někam nastoupit a jít za měsíc marodit,to by bylo blbý) a jen čekat další měsíc na objednání se mi nechce,potřebuju mezi lidi i kdybych měla jít zatím na rekvalifikaci,pokud se práce nenajde.Takže zkusím ten Car a když mi i tam navrhnou laparku,tak půjdu.Prostě uvidíme :)

In reply to by Lidussinka

Takže nejdeš na laparo ale do Caru? Přeju ať ti to všechno dobře dopane..Ale nevím jestli na Caru dělají laparo nebo ne...já teda musím do Ústí..Jaké jsou u Vás obj. termíny na laparo? Nebudeš zase dlouho čekat.
S prací mě to mrzí...to je fakt...Přeju aby ti vše dobře dopadlo.
Já dám určitě vědět...ale nechci se radovat nebo tak...při mé smůle to bude omyl....nebo něco takového.Tak nechci být moc zklamaná :-(

In reply to by LucinkaS28

No rozhodla jsem se tak,že na laparku ted ne,ale do Caru..jen kdyby mi ji doporučili i tam tak bych na ní zašla..tady v Mostě :) No minule jsem tam byla během ms a to bylo pozdě,tak mě objednala po tý další..takže měsíc čekání...ale,ta nedorazila a zatím ještě není..čekám na ní.
No to znám,že se člověk nechce radovat a blbý je,když čárka zesílí,ms nikde a ty se začneš těšit i když si to zakazuješ a pak nic no...ale,tak jednou to určitě vyjde a radost bude trvat celých 9.měsíců ;) A tobě přeji,aby ti dr řekla dobrou zprávičku,že na tu laparku taky nemusíš,že se zadařilo ;) :a:

ahoj tak to je skvělá zpráva i když je jenom slabounká tak to stačí, já taky měla hodně slabou a čekala jsem mimi.
Ale opravdu nemůže zmizet uplně ale možná že trochu zesvětlala ale už nezmizí. Tak gratuluju

In reply to by Lucka a Natalka

ahoj,
děkuju za info...Raději nebudu děkovat za gratulaci...počkám a uvidím.Po X měsíců znažení by to pro mě sice byla skvělá zpráva...ale dokud to nebudu mít na 100% potvrzené a vše o.k. tak se raději nebudu moc těšit nebo spíš vůbec...abych pak třeba nebyla zklamaná. :-(
Zapomněla jsem, že jdu dnes na plánovanou prohlídku tak uvidíme.
Určitě dám vědět...
děkuji :-)

In reply to by Mija

začala a byla pak opravdu hodně slabá...ještě slabší než ze začátku...Ale co jsem si tak četla odpovědi prý to může být tím, že test vyschl...:-(.Nebudu se radovat - radši.Dnes jdu k dotorce...tak uvidíme...Dám vědět..:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky