Jaký čajíček pijí Vaši andílci??

05.03.2009

Holky jaký dáváte čajík svým mimískům?? samozřejmě je to pro ty co nekojí a dávají čajíčky, já teda dávám obyčejný černý ten ji chutná nejvíc, někdy i dětský s heřmánkem, ale koupila jsem ji teď ovocný a ten ji vůbec nechutná :-( co vy??? papa a děkuji za odpověďi jo a přeji dobrou noc :8_/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

chtěla jsem se zeptat od kdy jsi začala dávat čajíček?Mě to paní dr. zakázala a nevím proč když nekojím,žízeň musí mít v takových vedrech,né?
Máme měsíc.

tak já dávám fenyklový.Mám ho doma ještě jak jsme bojovali s bolavým bříškem.Až ho doberu tak koupím nějaký ovocný.Jínak malýmu v poslední době dávám na střídačku trošku čisté převařené vody.

Ahoj, my dáváme Dětský sen od Hippu a ten jí mooooooc chutná a potom až ho dopije, tak ji chci koupit ten malinový od Hippu, protože ten je až od 6 měsíců a malé bude až za týden 6 měsíců.

Ahoj!Kojime, takže čajík nedávám...jen jsem zkoušela párkrát dávat čaj od Hippu pro spokojené bříško (nebo tak nějak se to jmenovalo),když ho trápili prdíky a on to plival a nechtěl - taky se mu nedivim - je v tom anyz,fenikl...a chutna to, že se mi zvedl kufr, když jsem se zkusila napít :sick: Jinak když je to nutné (třeba když škytá) dáváme po lžičkách převařenou kojeneckou vodu. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka