Zkušenosti - golfky

04.03.2009

Ahoj holky, máte někdo buď kladné nebo záporné zkušenosti s golfkami? Chtěla bych nějaké koupit pro naší 7mi měsíční holčičku, ale vůbec nevím podle čeho vybírat. Líbí se mi Quinny Zapp, vypadají skladné, ale nedají se jim např. polohovat zádíčka. Díky za každou radu :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Díky moc za odpovědi. Stejně pořád nevím, chtěla jsem je spíš do obchodu a po městě. Na procházku raději využiju normální kočárek...

In reply to by KajaS

Ahojky, tak my jsme včera už konečně objednali golfky, úplně jiné než jsem původně chtěla, za to o dost pohodlnější pro našeho boručka, sice to není žádná super značka, ale budeme je využívat stejně jako ty - doplňkový kočárek ke sporťáku, takže podle toho jsem i uzpůsobila cenu, takže... http://www.detskyraj.cz/zbozi/4569-baby-design-travel-2008 - barva 05.
Jinak bych asi skutečně koupila golfky, které se dají polohovat - jak zádíčka, tak nožičky... :wink: přeji šťastnou ruku!!!
Danielle a Filípek

In reply to by Alfa

Ahojky,
my jsme si je byli včera ozkoušet a myslím si, že určitě, Filípek v nich byl skutečně spokojený, a co se kvality týče... myslím si, že budou skutečně dobré!!! Takže Ti vlastně moc děkuji, protože to ty si mě na tyhle "upozornila"! Díky, díky, díky!!!!!!!!!!!!!!! :qu:
Danielle a Filípek

Ahojky, já už snad víc než 3 týdny řeším to samé. Takže doufám, že odpoví co nejvíce maminek! :wink: Já teda určitě chci, aby byly polohovatelné - jak zadíčka, tak nožičky! Mám takové faovority, Chicco Liteway, Jané Energy a Jané Carrera Pro (případne Solo, ale ty jsou "novinka" takže dražší)... na každém se mi něco líbí a něco ne a prostě nevím... :oci:
Danielle a Filípek

No možná jsou skladné, ale bez polohování bych to nebrala..a jak ten golfáč budeš využívat? Do obchodáku nebo tak různě po městě?

Ahoj moje kamosky maji Inglesina zippy. Jsou s nimamoc spokojeny, skladny, prostorny, jen jsou krapet drazsi. Ale jsou od 6 mesicu. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky