bolest břicha

04.03.2009

holky já nechci vypadat jako nějaká fňukna,ale myslíte,že je to normální,že mě až tolik moc bolí to břicho jako na menzes??? já myslela,že poslíčci jsou jakoby slabé stahy,ale tahle bolest je typická menstruační,že se to skoro nedá vydržet

Kliknutím vložíte smajlíky:

dneska se teda cítím kupodivu nepřirozeně dobře,oproti včerejšku,od rána jsem poklízela,luxovala,uklidila takovej ten věčnej koutek v kuchyni,no uvidíme večer,já byla včera taky hrozně unavená,protože noc předtím jsem usnula až v 1.30,dřív to prostě nešlo,ale na dnešek jsem spala spřestávkama na wc od 21-7hod,nádhera :dance:

ahojky,tak já mám ůplně ty samý pocity,žádný pravidelný stahy ale semtam píchnutí v podbřišku až mě to pomalu nadzvedne ze židle,pak to pokračuje jako bolestí jako když to mám dostat a po chvíli to přejde a dobu zase nic,vždycky se kouknu na hodinky že už bych jako začla odpočítávat :\x: a ono to přejde :spid: čert se v tom vyznej....Dnes jsem byla v poradně jsem 38.týden a jestli prý do středy neporodím,tak už místo další poradny mám rovnou nástup na příjem,mám vyšší tlak tak by mi porod asi vyvolali :? ...Už aby jsme měli mimísky u sebe,já už tu naší cácorku přemlouvám celý den,ale nechce se jí.... :n:

In reply to by zuzouš

ne,že bych ti záviděla vyvolávání,ale to,že budeš mít berušku brzo u sebe,to jooooooooo!!!

já,ač jsem silná,tak mám spíš nízký tlak,mám okolo 105/50 110/60

a to v prvním těhu jsme jednou v 6. měsíci zazmatkovali,když mě trošku bolelo bříško,jeli jsme do porodnice,a já z nervů měla 160/110,po 2 hodinách už zase normál,120/70 ale prostě pro ně už jsem byla hypertenzní :n:
po porodu se mě dr. ptal-prosím vás,kterej blbec vám dal Dopegyt na snižování tlaku,vždy´t vy máta spíš tendence k nízkému,tak jsem se tak trochu ušklíbla,a říkám-kterej blbec??? jeden pan doktor tady od naproti z rizikového,kde jsem ležela,tak ztuhnul a jen kroutil hlavou
tak si říkám,že tenkrát mohl být ještě průšvih,když mě snižovali nízký tlak,ale naštěstí to bylo ok :dance:

Ahojky, :a: já se tak cítím dneska už od rána... :girl: jako bych to měla dostat,v podbřišku takovej tlak a bolest,je to stálá bolest ne že by zmizela a zas znova pravidelně... :spid: .taky mě občas píchne v podbřišku.Prcek se tam dneska vrtí až moc...asi dělá kotouly :s: ..tak nevim...jsem ve 37 týdnu,jinak se cítím v pohodě.

Jak často máš ty bolesti a jak dlouho trvají a kdy ti začaly? S poslíčkama zkušenosti nemám, takže nevím, jak se projevují, ale porod už za sebou mám a ten můj probíhal zrovna takhle nějak.

In reply to by blablablanicka

určitě nerodím,včera v poradně na monitoru žádná akce,dr. už mě ale předal do poradny do porodnice,tak jsem tam hned jela se domluvit a mám přijet hned v pondělí na monitor
když sestřička viděla mou kartu-1.porod 37+5 aplikace fraxiparinu,obezita,říkala,za týden se mě zdá dlouho,radši v pondělí,tak uvidíme,co bude a nebude

Terezka
No, nejsi fňukna :s: , už to máš zapár tak jsi napnutá v vyplašená :O
Před chvílí jsem vkládela do sekce "průběh porodu" moje 2 porody a psala jsem tam, že začátek prvního porodu jsem pociťovala jako křeče na průjem.
Možná se už taky chystáš :||): a možná taky ne, kdo ví.
Já jsem teď v 23 týdnu (3 těhot.) a včera jsem měla taky takové menstruční pocity, že mi manža musel dělat masáž křížové oblasti zad, dnes už je to zase dobré.
Dej si teplou vanu a masáž taky není k zahození (pokud je někdo doma , kdo tě namasíruje :s: )
Papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka