Čajík Jukl

03.03.2009

Milý deníčku a všechny holky :) ,

mám na Vás malý dotaz..... nevíte některá jaké složení má bylinná směs na neplodnost od JUkla? Nemůžu to nikde najít a potřebovala bych to vědět, nemůžu do sebe cpát bylinky horem dolem, takže potřebuju vědět složení, než si něco takového koupím.... díky moc.... jinak jsem si dnes ráno pro kontrolu změřila BT a je 36,5 takže mrcha to asi opravdu byla a je dobře, že mě aspoň dlouho netrápila... asi zkusím holky zase chvíli měřit, ať vidím, co se v tom mém těle děje, tak vás zase budu otravovat grafama :qu: :s: .... mějte se moc krásně a díky za rady a příspěvky.... :a:

No to je rychlost holky :qu: děkuju... a ještě se zeptám, jestli si ho objednáváte přímo na mejlu nebo máte nějaké stránky, kde si ho objednáváte.... díky.... tohle složení mi paní doktorka určo schválí :\x:

In reply to by lulubar

ahoj Lulu, jelikoz jsi z Prahy tak jestli to nemas moc daleko na Andel, tak si ho muzes kazdou stredu koupit od 13:00 do 17:00 v pražské ordinaci B.Jukla, v přízemí budovy Ženských domovů, Ostrovského 16, Praha 5 telefon: 257 095 150. Jen se nelekni az tam prijdes, pac jak vejdes , je par schodu nahoru a vpravo jsou mrizovane dvere vedle nich najdes zvonky na ktery se musi zazvonit ( ja to nevedela tak jsem tam jak trotlik stala a hledala, protoze ty zvonky , kdyz o nich nevis tak je nevidis, nebo teda aspon ja je nevidela ) . Tyhle cajiky tam maji, ja tam byla minulou stredu... tak hodne zdaru a pa

In reply to by rendlikb

Ahojky, děkuju moc... jen se chci zeptat, nebudou mě tam k ničemu přemlouvat... jako objednat se tam nebo tak... já tohle totiž nesnáším :n: ..... takže pokud tam jen přijdu a čajík si koupím bez řečí, tak super... :qu: díky :a:

Ahoj Lulu, takže složení čajíku od Jukla je: dubová kůra, rozmarýn, mateřídouška, jalovec, meduňka, hluchavka, přeslička, řebříček, srdečník, třezalka. A mně moc chutná.

Ahoj, složení tohoto čajíku je: dubová kůra, rozmarýn,mateřídouška,jalovec,meduňka,hluchavka,přeslička, řebříček, srdečník, třezalka.

Ahoj, složení tohoto čajíku je: dubová kůra, rozmarýn,mateřídouška,jalovec,meduňka,hluchavka,přeslička, řebříček, srdečník, třezalka.

Ahoj, složení tohoto čajíku je: dubová kůra, rozmarýn,mateřídouška,jalovec,meduňka,hluchavka,přeslyčka, řebříček, srdečník, třezalka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka