zmatena

02.03.2009

Holky,dnes rano jsem volala gynekolozce(od vysazeni HA jsem nedostavala ms,tak me picha agolutin,po kterym jsem ms pravidelne dostavala,s tim ze to zkusime 5 mesicu aby si telo zvyklo pravidelne menstruovat),ze na tenhle mesic uz agolutin nemam,ale ze me minuly mesic predepsala clostilbegyt(nemela jsem ovulaci) na 2 mesice a jestli mam tenhle mesic zkusit jestli ms sama prijde nebo jestli me predepise znova agolutin.pry me na tenhle mesic jeste agolutin da,ale pak ze by zkusila bez hormonu jak telo funguje a ze kdyby se to do roka nepovedlo(ted se snazime 10 mesic),tak mam prijit a ze pak by se to resilo ivf.hrozne me timhle zaskocila :\/:
co si o tom myslite?po roce neuspesnyho snazeni hned na ivf?miminko si strasne prejem ale ............nahnala me strach ze jsem neplodna..........vzdyt bych mohla zkusit dyl brat ten clostik,ne?
Jak to u vas po roce snazeni resi vasi gynekologove?
Omlouvam se za roman,ale musela jsem se nekomu vyzpovidat :\\: ........dekuju za kazdickou odpoved

Odmítni to a řekni ji, že si přeješ brát Clostík každý měsíc, a po ovulce Duphaston (proč proboha píchá injekce??? - ty se dávají jen nárazově když to vyjímečně vynechá, ne každý měsíc bodat do zadku!), tím se ti bud dostaví ms, nebo pomůžeš udržení mimi, to můžeš každý měsíc a pak třeba zkusit i bez hormonů, ale kdyby to nešlo bez nich (neovulovala bys dál), tak zas Clostík. Kamarádka měla už jít na IVF, protože Clostík a Duphaston brala už rok a nic, a když měli jít na IVF, tak akorát zjistila že je těhotná :)
Tak si stůj za svým! :)

In reply to by Kašíkus

Dekuju moc,ted teda pockam jestli se nezadari pak zkusim 2 mesice bez niceho a pak k ni teda zajdu a reknu ze chci zas clostik,kdyz nebudu ovulovat.Dekuju moc za radu,premyslela jsem jestli ji nemam zmenit ale kdyz ja tak moc nechci k doktorua v plzni asi moc gynekolozek neni

In reply to by Katulis

Ahoja, já měla ten samý problém, pořád jen agolutin...snažímme se bezmála už rok, vůbec neproběhlo vyšetření, jestli vůbec dochází k ovulaci atd....prostě se nic nedělo a tak jsem, i když jsem také nechtěla od doktorky, nakonec přešla v únoru k panu dr. a jsem zatím spokojená, jednak mi vše vysvětlil a co se mělo už udělat a naopak, co se nemělo. Po důkladným vyšetření se zjistilo, že nedochází k ovulaci a tak jsem teď na clostíku...teprve teda druhý den :) , včera jsem byla na krvi a příští týden na UTZ, jestli vzrůstá sliznice...a pak se bude řešit dál....Jak jsem psala, jsem spokojená, protože se laespoň začalo něco dít a tak jen teď budu doufat, že se to zlepší a brzy uvidím // :ww: ...měj se a ať se také brzy zadaří :a:

In reply to by Katulis

Prosím??? :D Vždyt moje dr. je milionová! Už jsem tu o ní psala tolikrát, že to už tady vědí všechny :D Můžu k ní kdykoliv, klidně denně, kdykoliv zašpinim a bez objednání, vždy udělá hned utz, dává clostíky a Duphastony a ta moje kamarádka o které jsem ti psala chodila taky k ní :) A je hlavně strašně hodná.. směje se na mimi v utz a tak.. je lidská, a dělá i 2dny v týdnu na klinice ve FN. Průkazku dává hned jak bije srdíčko a zve častěji než jsou oficiální poradny a vždy dělá utz. Je prostě úžasná :) A sama si umí odečítat cytologie a nemusí nám je posílat do laboratoře. Je machr. Dám ti kontakt do osobní zprávy. Bere nové. A nerejžuje, nic jsem u ní neplatila, ani přítmnost otce u utz, ani nic.

In reply to by Katulis

Nemusíš, ona si ji vyžadá sama u dr. Akorát Po-Út se nedovoláš, to je na klinice (můžu k ní i tam kdyby bylo zle), ostatní dny už před 8.h bývá v práci. Od nás z práce k ní chodí skoro všechny a taky nám bude muset šéf asi zřídit firemní školku, neb všechny jsou bud na mateřské nebo těhotné :D Pomůže vám :)

Ahoj Katus, neboj se nic...nestresuj se...doktorka te mozna postrasila,ale asi tak jako me DR,ale nic nemas jiste nic ti jeste nepotvrdila a urcite ti bude delat jeste nejaky testiky aby byla chytrejsi...takze hlavu vzhuru a neboj urcite to dopadne dobre....takze hlavne zadnej stres..zkus vypnout a myslet na neco jineho...

ja ti tedy vubec neumim poradit, ale jdu te jen podporit.... zeptej se ji jestli nejsou i jine moznosti? At vam oboum udela vysetreni a az pak by se to melo resit ivf... aspon si to myslim. Zkus se zeptat na www.doktorka.cz, nebo www.poradna.cz, www.porodnice.cz a treba ti tam poradi. Nam se mimi povedlo po roce snazeni, kdyz uz jsme meli jit taky na vysetreni jestli jsme oba v poradku :) tak drzim palecky, at vsechno dobre dopadne. Papa, L.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky