Hematom a špinění

02.03.2009

Ahojky,

včera jsem tu psala a skoro nikdo mi neodpověděl. No a moje situace byla taková,že jsem vůbec 6 dní nešpinila,prostě nic. No a včera po wc večer nějak kolem 7 hod to zase začlo. Trošku jsem zašpinila a dnes ráno taky začlo špinění a odpoledne jsem o měla víc ale pak zas nic. Odtíká hematom a nebo čím to je?Vždy to hned přestane a pak nic .Břicho mě nebolí a snažím se odpočívat

Ahoj, já jsem ti myslím odepsala v osobní zprávě nebo na icq.
Budu se ale jen opakovat. Nedá se nic dělat než jen to co už pro to děláš a tebou popisovaný průběh je zcela normální. Nevím co víc chceš slyšet, ale pravda je prostě tohle.
Vždyt víš, že já krvácím ještě teď ve 14.tt, přitom mám hematom malý (1.6cm), rekordně jsem nekrvácela asi 10 dní, stejně se to vrátilo. Nebudu sem každých pár dní psát, že už zas krvácím, protože to mám skoro denně (tak 20min/den až dva), a už bylo načase si zvyknout :) Už neřvu když krvácím, prostě to tak mám, mimi je v pořádku (tvoje taky, neboj), chodím na kontrolu každých 14 dní (zařid si také častější docházku na utz), jsem v klidu a beru léky co mám. Nikdo mi tady s tím nemůže už nic víc poradit a žádný dr. hematom nevysaje. Jedině ČAS A TRPĚLIVOST. Tak to ti přeju :) A at už tě brzy přestane zlobit. Ono to snad do 20.tt někdy už přestane.

Jajussko radši navštiv doktora, taky jsem špinila a krvácela a chtělo to prášky na udržení těhu, tak tam pro klid duše zajdi, ať tě doktor zkontroluje.

Ahoj. Já jsem špinila asi ve 12 týdnu, odělila se mi částečně plcenta a pod ní se vytvořila sraženina. Špinila jsem asi 14 dní než se vše zahojilo. Pro klid duše bys měla raději kontaktovat svého dr.

In reply to by - Lenička -

já byla u dr ve středu a on mi hematom našel . Nešpinila jsem a nic. Tak mi řekl,že mám odpočívat a že to bude dobré. No Začlo to špinění ale ne nějak moc.Není to celí den v kuse. Jen chvilkama prostě. No jsem si říkala,že pokud udu ještě zítra ale špinit,tak tam asi radši zajdu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka