Prosím o radu

02.03.2009

Ahoj holky, dneska mně strašně bolí v podbříšku, je to asi jako před MS ( mně to totiž nikdy takhle nebolí, ani při MS ), ale jsem 13DC. Myslíte, že takhle může bolet ovulka??? Já totiž beru clostík na anovulační cykly. Myslíte, že už by jsem konečně měla ovulku? Jestli jo, tak kdy se snažit???
Děkuju moc

Ahojky ja minuly mesic mela taky bolesti jako pri ms asi 4 dny a byly v dobe ovulky.taky jsem brala clostik.takze se te hlasi urcite ovulka tak ji hezky :|-|: at je z toho :cc):

Tak to bude ovulka po clostilbegytu. Já ji taky po clostilu cítím a bez něj ne.
PS: tu ms bezbolestnou ti tiše závidím :k: já trpím jako kůň 1,5 dne

No takhle může opravdu bolet ovulka. Mě bolí vždycky tak 4 dny před ní vaječníky na střídačku, chvíli pravý a chvíli levý. Apak jen ten ze kterého je ovulka.

l i n d a
ahojky já mám zrovna po ovu. , 5dní před mi začlo bolet v podbříšku,citlivá prsa a bolest v kříži postupně celé záda stupňovalo se to až do ovul.Jo a taky jsem byla tich pár dní před celkem dost rozežrená promiň za slovník :s:

No jasně že může :qu: Jen jsem se nedávno dozvěděla od naší kašikus,že bolesti jsou před ovulkou,vajíčko se uvolní až po bolestech ;) Prostě se ode dneška obden milujte a tak až do termínu MS a pak jí nemůžeš minout :|-|: :c: :a:

JÁ TAKY BERU CLOSTÍK 1 MĚSÍC JSEM 14 DEN CIKLU A TAKY MĚ BOLÝ BŘICHO JÁ MĚLA DÁVKU 5 DEN CIKLU 2 DENNĚ A TY SLIŠELA JSEM SAMOU CHVÁLU NA CLOSTÍK SNAD ZABERE I NÁM

ahoj ja myslim ze to ovulka klidne byt muze :) alespon ja jsem pri ovu mela docela bolesti :) tak drzim palecky at se zadari :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka