Co myslíte?

02.03.2009

Ahojte holky,tak už zase otravuju ://: ...Jak víte tak dr na utz kromě zvýšené sliznice a malinkatého projasnění nic jinýho neviděl a tak jsem si dneska byla pro mamtesty,že aspon tohle pro mě bude malinkatý spojení s :cc): a,že je snad vše ok,že si prostě občas zkusím test,aby to čekání do toho 13.3. bylo pro mě lehčí.I dr mi navrhl zkusit si test za pár dní.No a tak jsem ho zkusila a čárka je taková slabá,jako první den zpoždění.Sice to nebylo z ranní moči,ale mezitím jsem nic nepila a minulý týden byla silná už i odpoledne..tak já nevím,ale spíše mě to rozhodilo než povzbudilo :( Příznaky jsou pořád stejný,občas bolí bříško,nafouklá,bolí prsa..sem tam malinko zašpiním..jinak nic.Tak mám taková pocit,že je to v háji a,že ještě nakonec dorazí ms.. :( Měla jste to některá taky tak,že čárka třeba později nebyla už silná?

Ahojte holky,tak dnešní test z ranní moče je téměř negativní,jen takový stín,který jde vidět,když víte kde by měla být ta druhá /.Volala jsem k dr a sestřička řekla,že se můžu stavit kolem jedenáctý..tak tam pojedu a uvidí se...ale,už se smiřuju s tím,že je konec..malý kousek naděje ve mě...trošku ještě doufá,že je špatný test,nebo já nevím co a byla bych hodně moc překvapená,kdyby se ukázalo,že je vše v pořádku..ale,myslím,že to se nestane.Prsa už taky moc nebolí a bříško už vůbec,jen je nafouklí a občas zašpiním.Hned vám napíšu jak jsem dopadla..a moc děkuji za povzbuzení :k:

Lidu, tak to téda néééééé! Žádný přemýšlení o tom, že těhu nejsi, to už máš smůlu, páč ty jsi těhulka. :k: To projasnění a sliznice to jasně říká a navíc, podívej se na kalendář kdy to mělo přijít a kolik už je to dní po, takže to není opoždění, to je těhu. Tak hlavu alespoň maličko nahoru. :one: PS: třeba ty testy byly z jiné várky/jiný výrobce, takže se tak prostě neobarvují. To je normálka. Máš druhou čárku a to je hlavní. Krásné těhulkování a ať už je 13. Já bych do 13. nevydržela a zašla bych si jinam... :k:

zlaticko,ty musis mit ted nervy ze zeleza,ale vim sama jak je to tezky a temer nemozny.. :( Ja co si delala tehu testy,tak fakt jedine rano,protoze jsi teprve na zacatku a je to tam vsechno hodne citlivy..Odpo.to muze byt fakt minimalni,takze to nevzdavej..Normalne mi tady nahanis slzy do oci z tech nervu.. :\\: Je mi jasny jak musis byt cela vyklepana,ustrasena,zoufala..Lidunko,ja bych do toho 13.3nevydrzela cekat za nic na svete a urcite bych sla k Dr.a ke komukoliv,aby mi rekli co se deje..Strasne moc na tebe myslim a drzim palecky s virou,ze vsechno bude dobre..

ja se divim těm lekařum,proč jsou tak sobecke (některe),samozřejmně,to jim něco uděla vzit krev a pak to zopaknout?A nechavat tak tebe na jehlach?Ale aby tě aspoň trochu uklidnila,je v těhulkach maminka,ktera měla testik nega,a pak na normalni prohlidce ji dr.zdělil že je 4měsice těhotna,nestracej naději.A těhu přiznaky taky maš,kdyby nebylo něco v pořadku,tak ty přiznaky by se rychle stratily.Držim palečky,nestresujse(ono se to řekne ja vim),ale pokus se.

Ahoj lidu,já ti lhat nebudu mě se to taky moc nelíbí,je to teda fakt divný,a nechceš jít k DR. hned,jako akutní? :? MĚL BY TĚ VZÍT HNED POKUD MU ŘEKNEŠ TO CO NÁM TADY PÍŠEŠ aspon mu zavolej,co to na to řekne on.At můžeš být klidnější,já bych to teda 11 dní nevydržela :n: MYSLÍM NA TEBE :w:

In reply to by kesja

Ahoj Olčo,zavolám mu ráno jestli mám přijít nebo počkat na ms,myslím,že ted už tam nebude,ale už ted vím,že je to prd.li :( Já si chvilku zdřímla a nedalo mi to a zkusila další test a je NEGATIVNÍ :\\: (já tam vidím názak,ale pro ostatní bude negativní,pochybuju,že by to ten Duphaston mohl ovlivnit).Řvu tady jako kráva,už na to nemám sílu fakt ne..to je pořád dokola,spožděná ms pozitivní testík a pak dr nic nevidí nebo přijde mrcha.Do nemocnice se mi nechce...nemám žádný bolesti ani nekrvácím a minule byl ten dr takový studený čumák bez citu,že mi po prohmatávní bříška zůstala modřina,který si přítel všiml druhý den.Takže jen pokud by to bylo akutní a zítra si zavolám k mímu dr.Děkuji za držení pěstiček a povzbuzování..mě je tak na nic :\\:

In reply to by Lidussinka

PANE BOŽE JAK NEGATIVNÍ :w: NO TO SNAD NÉÉÉÉÉÉÉÉ :r: LIDU MĚ JDOU NORMÁLNĚ SLZY DO OČÍ :r: JÁ TO TED NECHÁPU VŽDYT JSI MĚLA // UŽ SILNOU A TED MIZÍ :? UPALUJ NA POHOTOVOST MODŘINA ZA TO STOJÍ ukaž mi ju vyfot ju a dej ju sem nebo ti dám moje tel.číslo a můžeš my poslat mmsku

Ahojky Lidusinko, no tak podle mě je to divný, čárečka by asi měla spíš sílit... :( ... ale víc než test mě znepokojuje, že ti doktor nenabral krev hned? :n: By jsi věděla hnedle na čem jsi.... takže pro klid bych si k doktorovi zavolala a na tu krev si zašla, i kdybych si to měla zaplatit... jinak se samozřejmě zkus nestresovat, kdyby tam mimís byl a uhnizďoval se, tak ať je mu tam dobře :one: ... a nadále držím moc moc palečky, aby se mimísek jen schovával a byl tam :a:

Ahoj Liduško,neboj to bude dobrý,já měla slabou čárku asi dva týdny a dotoho jsem i špinila.Tak jsem jela do nemocnice a tam mě udělala dr. ultrazvuk,skoro nic tam ještě nebylo,jen takový malý váčak,ale i přesto mě napsala utrogestan a ascorutin na podporu mimiška a hlavně kvůli tomu špinění a za týden jsem šla na první kontrolu ke svému dr. a už tam bylo malé prťavé :cc): ...,ale pookud bys měla to špinění dál a silnější ,tak by bylo lepší,aby Ti dr. něco na to napsala. Neboj to bude dobrý :\x: ...Přeju moc moc štěstíčka :a: pa evče

In reply to by Popelka619

Ahojky,jenže já už měla minulý týden druhou krásně silnou..dr mi dal Duphaston na udržení i když neviděl ani váček,jen tu sliznici a projasnění a dneska je čárka slabá.Špinění je slabý jen sem tam šmouha..jinak,ale děkuji a nezbývá než čekat a doufat,že to nakonec dobře dopadne...pa

Ahojte děkuji,takže jak jsem si to myslela = je to divný.Krev mi nebral.
Tak holt počkám do toho 13.3 pokud mezitím nenastane nějaká změna,ale dobrý pocit z toho holky nemám :( No nic jdu odpočívat..mějte se ahojky

taky tak. můžu jen povzbudit. nenervuj se, tím si akorát škodíš. a mimískovi, pokuid tam je, tak jakbysmet. tak se usměj a nemysli na to. vždyť 13.3. je tady coby dup ;)

Ahojky Liduško, slabá čárečka může být tím, že není test dělaný z ranní moče. Přiznaky máš krásné, i DR viděl projasnění. Tak se moc netrap. Vím že se to lehko řekne, je to určitě ted těžké období, ale 13.3. si hezky poneseš domů fotečku z fazolkou. Moc na tebe budu myslet a držet pěstičky.

Ahoj Lidussinko.Tak s tímto zkušenost nemám!Je divné,že čárka na testíku je slabší než minulí týden!A co si zkusit zajít na krev?

zrovna jsem ve svém příspěvku na tebe vzpomněla a koukám, že o kousek podemnou zrovna píšeš. Budu ti držet palečky, aby to bylo :cc): Doufám, že ti dr nabral krev, jejíž výsledky bys věděla do druhého dne? Tak hlavně nezoufej a snaž se být v klidu. Držím palečky, i když těch sil na rozdávání zrovna moc nemám

bud v klidu a nenervuj se.Pockala bych do toho 13.3.Tak te to jen rozhodilo.Zkusenosti s tim nemam,muzu jen povzbudit.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky