červenec 08

01.03.2009

Holky já vás sice moc neznám tedy myslím tím co rodily v červenci 08 protože takový to "pojdme se spočítat" byly až zářijovky takže my jsme si nijak nepsaly... Ale pokud tu je nějaká červencová tak bych taky ráda pokecala co a jak dětičky umí a jak jste na tom s kilíčky po porodu :a: :a: :a: :a:

my jsme taky červencový.8.7.2008 jsme vykoukli na svět.Akorát,že tady jsme průběh těhu bohužel nestrávily,jsem to objevila až později :///:

In reply to by malena

To přeci vůbec nevadí, vítám tě mezi červenčátka a jsou tu i červňátka :h: tak se nám pochlubte co už umíte a co zuby :///: a jestli jste hodní či raubíři :s:

In reply to by Macinka2

No my už máme 6zoubků,kvůli Vojtovce jsem byly trochu pozadu,ale už to zdárně doháníme.Během pár dní jsme se posadily a už si i samy stoupáme v postýlce a vlastně u všeho,čeho se dá chytit :s: Stále kojíme,takže těma zubama krásně koušem :///: z toho moc odvázaná nejsem :s: Příkrmy nám moc nelezou,ale moc to nehrotím,ať jí to nesprotivím,však ono to půjde.Konečně usínáme sami v postýlce,(vždy usínala u prsa)sice si občas ještě pobrečí,ale už je to spíš na minutu než hodiny :s: Nevím jestli to máme jen my teď,ale nevydrží přes den chvíli sama v postýlce,jak mě nemá v dohledu,tak řve.Ale jinak jsme zlatíčka,hrozně ráda a hodně se směje,hlavně když dělají hlouposti se starší sestřičkou.Jééé já se rozepsala,to jsem ale hrozná :s:

In reply to by malena

Vůbec nejsi hrozná je dobře že jsi se rozepsala aspoň se něco dozvíme :one: koukám že jste velký šikulky :one: :one: :one: já jsem kojila jen do 4 měsíce pak mlíčko došlo a do té doby mi malá taky usínala u prsa a jak jsem přestala tak začala spát v postýlce a byl klid, do 8 měsíce byla fakt zlatíčko ale teď do 9 měsíce (ten nám je dneska :\x: ) tak je to fakt s ní hrozné :r: stále se vzteká a jak je líná a neleze jen sedí a válí sudy tak jí to už nebaví si jen hrát tak pořád bulí a chce být na ruce prostě celý den fakt hrozný :r: myslím si že je to tím že neleze, kdyby lezla tak si doleze tam kam chce... a to s ní denně cvičím i několikrát za den a nic, je hold líná ale mrzí mě to a můžu říct že fakt každý den čekám jestli se tedy neumoudří a začne konečně lézt ale zatím to vypadá fakt marně... Kolik je starší dceři ??? Já mám staršího kluka 5 let a taky dělají blbinky ale když jí malej pusinkuje a mačká tak to je řev :s: :s: :s: :a:

In reply to by Macinka2

hele nám to taky dlouho trvalo a pak to šlo ráz naráz skoro všechno nqajednou,takže nezoufej určo to všechno najednou doženete :one: Starší dcera má 9let a je to hotová mamina.Přebaluje,oblíká,chová.Jo jo to pusinkování a mačkání je u nás stejné,ale taky naopak-Mína tahá Sábu za vlasy(ty miminka ale mají velkou sílu co?)JInak teĎ ještě nespíme,stojíme v postýlce a řveme,ale vypadá to,že už ne dlouho,už je unavená.Akorát já ji pol,položím a ona se zas zvedne a stojí.Prostě už ji nejde uložit :s: Jinak gratuluji k 9měsíčninám :qu:

In reply to by Michaluska

A plazí se malá aspoň ??? U nás stále nic ani náznak, každý den čekám že by mohla a každý den nic :r: zato už máme 4 zuby a rostou nám další 2 ;) a taky opět máme trápeníčko sice ne teploty ale ten průjem :00: má to vždycky až na lopatkách a jak jí svlékám body tak to má i na hlavě :00: :00: :00:

In reply to by Macinka2

Jo jo,plazí se jako divá.Je to sranda.Když vařím,najednou mě začne škrabkat na noze :hearts: Akorád teď musím denně vysávat :oci: jinak je jak cikáně :s:
Zoubky má zatím jen dva,ale ty vrchní se pravděpodobně klubou,soudím podle hysterických pláčů,které jí nejsou podobné :oci:

In reply to by Michaluska

Ahojky Michalusko :a: :a: :a: tak já už druhý miminečko mám a na třetí se chystám tak za 10 let :s: :s: :s: jinak u nás pořád stejný, malá je stále líná což mě tedy mrzí ale hlavně že je zdravá :c: a co u vás ????????

ahoj tak my jsme 29.6.tak snad nás mezi sebe taky vemete :dance: Já mám ještě 3kg nahoře ale neřeším to.Kuba má ted v 8mi měsících 7860g a 73cm.plazí se,občas jde na kolínka sedí krásně,ale sám si nesedne. :a:

In reply to by rohlicek

Jůůů, to jste opravdu hubeňouři! Adámek měl 73 cm v 6ti měsících, ale k tomu měl 8010 g. No a teď, co mi dlabe příkrmy jak vzteklej, se děsím toho, až ho na osmiměsíční kontrole položím na váhu :00: Zatím jen válí sudy, občas se zkouší plazit, ale dopředu mu to nejde, takže se jen točí do kolečka :s: Už pár sekund vydrží i sám sedět, ale spíš tak vrávorá. Sám se posadit ještě neumí :a:

Ahoj,my jsme taky červencový.S těma kilama taky zápasím,mám stále 12 kilo nahoře a jsem z toho už zoufalá.V 6.měsíci vážila 8060g a 18.3. jdeme do poradny,tak jsem zvědavá,kolik zase přibrala.Jinak je moc snaživá a dost toho už umí.A máme už 2 zoubky. :j)

In reply to by Peta.Max

Tak s těmi kilečkami nahoře jsme skoro stejně, držíš nějakou dietku ??? Na fotce ale nevypadá že by měla tolik kilíček malá určitě je dlouhá co :) my taky máme dva zoubky už od 5 měsíce a další zatím nerostou.... No jo koukám jsou tu jen samé šikulky a my jsme hold líný :(

In reply to by Macinka2

Žádnou dietku nedržím,snažím se jíst akorát málo a pravidelně.Já jsem nikdy nepatřila ke štíhlým.Danielka měří kolem 70 cm,faldíky má pěkné,to bys koukala.Neboj tvoje prdelka to taky vše dožene.Každé dítě je jiné,ale nejdůležitější je,že je zdravá.Ťuky,ťuk.

Ahojda, my jsme červencový. Jinak s kilama jsem na tom tak, že jsem ještě o dvě kila lehčí než před porodem. Adámek mě nenechá moc vyspat a tak asi spaluju i přes noc :s:

In reply to by Macinka2

Já myslím, že to zase pěkně naberu, až se s Adámkem konečně vyspím. Já ho krmím už jen jednou k ránu. Tak od osmi do jedný spí báječně, ale pak se začne budit co hodinu na dudlíka. Takže než já zaberu, tak on už zase kňourá :00: Někdy mu trvá třeba i půl hoďky než znova zabere, takže vzpomínám na doby, kdy jsem o víkendech spala dvanáctky :s: A jinak kila mám sice dole, ale to neznamená, že nemám na bůčkách pěkný špíčky :///:

In reply to by Macinka2

cha cha cha...já možná, ale synek ne :!k: on se rozhodl, že to s tím pohybem nebude přehánět....takže zatím se plazí - couvá a nesedí...nebo jo, ale musí ho někdo posadit a během chvilinky se svalí (a má z toho děsnou čurinu)

:a: Terinka je červenčátko 4.7. :///:
Nahoře mám stále tři kila,ale nijak mě to netíží.
Terčulka se pár dní staví na kolínka :potlesk: přetáčí se ze zádíček na bříško a naopak,sedí.Když pase koníky umí "tany tany" :dance:

jak jsem uz jednou psala...jsme cervnovy :///: ale snad nas vemete do party...mela byt cervencova.
jinka kila po porodu vsechna dole....terinka je sikulka umi spoustu veci....

In reply to by terinka

jéééééééé tak to my jsme pomalejší ale snad vás jednou doženeme :s: :s: :s: ty kila ti závidím já mám nahoře stále 10 kilo :00: :sick: a zápasím s nimi... Kolik vážíte ??? My byly ve čtvrtek na výtěru ze zadečku, malá mi 5 dní kakala 7x denně tak snad to bude dobrý a vážíme 8650g a do poradny jdeme 9.3. to se dozvíme i míry :a:

In reply to by Michaluska

Jé chudinka malá :( :( :( tak to mi většinou kakáme obden 2x ale tohle bylo šílený, já jen přebalovat ten smrádek :s: a hlavně malá z toho prdelku úplně rudou a bolavou to mi jí bylo fakt líto a co nám pomohlo byl pytiol ale dr. mi řekla mazat jen 3 dny prý je to pro děti od deseti let co jsem nevěděla, já s tím prvního kluka taky mazala.. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka