Divná ms***5. měsíc snaženíčka***kontryhel

02.03.2009

Milý deníčku a všechny holky :) ,

tak je za námi další víkend a hudá do dalšího týdne :\x: ... v pátek se mi jakžtakž rozjela mrcha, i když spíš než krev to bylo takové hnědé cosi (za výrazivo se omlouvám :s: ) a bylo to slabé, přes noc dokonce nebylo vůbec nic, v sobotu opět to stejné a přes noc opět nic a v neděli taktéž :00: no a přes noc a až do teď zase nic :n: takže ms byla, ale taková jakási divná...... tak doufám, že se už nerozjede a že to bylo opravdu tento měsíc všechno... takže hlásím 5. měsíc snaženíčka, i když nevím, jestli to tak můžu nazývat, když neprobíhá ovulka... ale budiž..... začala jsem také od tohoto cyklu pít pravidelně kontryhelový čajík, minulý cyklus jsem to šidila, dala si jen občas, tento cyklus bych to chtěla dodržet a každý den si hrníček dát.... :dance: tak doufám, že mi to vydrží...... no jsem se zase rozepsala, ale doufám, že to nevadí..... mějte se všechny krásně, všem snažilkám přeju vytoužené //, těhulkám pohodové těhu a maminkám ty nejhodnější miminka :e): ... :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jé Miško to nemusíš :n: .... byla to určo ms...... jsem si vzpokmněla, že minulý čtvrtek jsem si jen tak pro srandu ráno změřila BT a byla 36,2 a v pátek jsem začala to špinění :( takže mimís tam určo nebude.....ale jinak díky holky, jste nejhodnější a máte vždycky radu a pochopení :a:

Hele hele hele,lulu jak píšou holky za test fakt nic nedáš maximálně 35 kč :a: Takže pro něho utíkej.Zlatíčko ZÁZRAKY se dějí to by ses divila co já všechno zažila :8_/: Tak šup do lékárny :k:

Ahoj Lulu, teda ms byla opravdu nějaká divná. Já jsem takhle špinila když jsem byla na začátku těhu, jenom přes den a v noci nic. Vím, že podle dr. ovulka neprobíhá, ale asi bych ten testík zkusila. Zázraky se dějí ne?

Ahoj Lulu, alespon tě ta mrcha tolika netrápila. Já jsem jí po vysazení HA, než jsem začala brát duphaston, měla taky takovou všelijakou. Spíše jen špinění. Asi je to tím jak píšeš, že když není ta ovulka, tak je to jen slabší špinění. Může ti taky chybět progesteron tak dostatečně nenaroste sliznice.
Vydrž, duben už je za rohem a pak to bude co by dup. Moc bych ti přála, aby se co nejdříve zadařilo a mohli jste se s manžílkem radovat z miminka. Držím pěstičky a měj se krásně.

In reply to by Dídinka

Ahojky Dídi, asi je to tak... ;) a jinak progesteron mi snad nechybí, protože podle doktora mám sliznici tak krásnou, že by mi ji kdejaká mohla závidět :s: :one: .... takže tam problém nebude... hold jen nemám ovulaci... a na duben se strašně těším a doufám, že nás tam dají do kupy.. určo budu hlásit svůj stav :\x: ... přeji pohodové těhu Dídi a hlavně ať tě prcek nezlobí :a:

In reply to by lulubar

Tak to je dobře, že máš krásnou sliznici. Alespon se tam může miminko hezky zavrtat a bude mít hezký pelíšek. Určitě Vás dají dohromady. Od toho tam jsou. A už se těším na 7.4. jaké bude hlášení.
No a prcek mě o víkendu pěkně potrápil. Tak hrozně moc mě včera bolel žadulek, hrůza. Při prvním těhu jsem to neměla a včera to byl děs. Dnes je mi dobře, tak doufám, že už se to opakovat nebude

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Mišo, jenže ty jsi aspoň věděla, že proběhla ovulka.... pozdě, ale proběhla.... a u mě právě neproběhla vůbec a ani neprobíhá nikdy podle doktora :n: tudíž na testík jsem ani nepomyslela a dlouho asi ani nepomyslím :s:

Takovou ms já mám skoro pořád. Občas se tam teda najde jeden den, kdy mam pocit, že určitě vykrvácím, ale na noc to stejne zase "ustane".
Jinak už jsem skoro ve stejné situaci jako ty. Dr. mi řekl, že si nemám dělat zbytečné naděje, že bych měla ovulaci. Napsal mi clostík a mám dojít na folikulometrii. To zas budou nervy. :(

In reply to by zdenulinka

Ahojky Zdenulinko, já si právě myslím, že proto je ms taková nijaká, když ani neovuluju :n: ..... nikdy jsem ji teda takovou neměla a to podle doktora ovulku nemám asi už od mládí, podle toho co jsem mu říkala, jaký jsem vždycky měla s cyklama problémy......my jsme objednaní s manžou na duben do Gennetu, tak tam mi po vyšetření pravděpodobně taky nastadí clostík..... folikulometrii už mám za sebou, ale bez stimulace prostě nic :(

In reply to by lulubar

Ahoja Lulubar,
já mám ten samý problém....také u mě nedochází k ovulaci...problém s MS jsem měla také od mládí a nový lékař (kterého jsem změnila pře 3 měsícema) mi řekl, že se to mělo léčit už předtím, než jsem začala brát HA....Dnes jsem byla na krvi a také ode dneška začínám brát clostík a 10.3.mám jít na kontrolu, jestli se to nějak mění...tak snad to zabere.....takže nám budu držet pěsti, abychom si tu už příště mohly napsat , že se nám objevily // ;) . Měj se pěkně :a:

In reply to by FeeBee

Ahojky FeeBee...... no vidíš, hlavně, že se něco děje... no mě doktor říkal, že jsem to měla asi už od mládí, když jsem měla vždycky tak nepravidelnou ms a hlavně dlouhý cykly..... hlavní je, že se to řeší a za chvíli určo budem hlásit // jako ostatní :qu: my jdeme až 7.4. ale rovnou do CARu, takže jsem klidná a už se tam strašně těším... taky držím pěstičky a hlaš, jak jsi na tom :a:

In reply to by lulubar

já k němu šla, jen aby mi snažení posvětil. a on na mě s tímhle. dal mi rovnou dva clostiky denně, takže to bere aspoň hopem. no a mám zhubnout. já jsem z toho od toho čtvrtka na nervy. a po tom, co se tu dělo s andělínou jsem ani neměla chuť to sem psát, i když jsem potřebovala od vás podpořit :(

In reply to by zdenulinka

no já šla k doktorovi na začátku snažení na pravidelnou prohlídku a zároveň jsem měla strašně dlouhý cyklus, tak už to taky jelo, když jsem mu to řekla :( .... a hned na začátek taková ledová sprcha... ale což, hlavně že se to řeší od začátku ne? :one:

In reply to by lulubar

právě jsem ráda, že to aspoň bere hned od začátku poctivě a nevyhnal mě jen s tím, že jsem tlustá. já měla v "mládí" taky dlouhé cykly, třeba jsem zjistila, že to mám po dvou měsících a tak. a to jsem tehdy měla ještě sportovní postavičku.

In reply to by VeronikaV86

Veru no nezkoušela..... podle mě to nemá valný smysl.... :n: ... když podle doktora neprobíhá ovulka, tak si myslím, že nemám ani jak být těhu :s: ....já se právě radovala, že mrcha přišla relativně brzo, na to, že jsem neměla ovulku... tak možná proto byla ms taková nijaká :00:

In reply to by linda3

Ahojky Lindo, no já bych testnout klidně mohla, ale je to podle mě zbytečný :n: možná tak kdyby se mi objevily nějaký příznaky, tak by mi to nedalo.... ale mě nic nebolí, minulý týden mě bolel podbřišek a záda, teď nic..... takže to fakt spíš byla mrcha, jen taková divná.... ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka