Nevolnost :(

02.03.2009

Ahojte kočky :) no tak i me dosihly nevolnosti a kdyby byly jenom ranni byla bych stastna :( ale jsou celodenni krome par hodin odpoledne. Jinak rano hruuza a vyzvracet se nemuzu :( pak dopoledne porad zaludek jako na vode pak odpoledne lepsi to i neco snim, cehoz pak cely vecer lituju :smich: protoze vecer je to srovnatelne s ranem :( trapi me to od patku a doufam ze o rychle prejde :) piju matovy a zazvorovy caj po nich je to mozna trosku lepsi, ale zaden zazrak. Dneska jsem si na snidani z donucenim dala banan a je mi trochu lip :) tak se holky mejte pekne a prijemne tehulkovani a snazilkovani :) papa :a:

asi jsme na tom všechny stejně... :n: já momentálně řeším, zda dopsat tuto zprávu nebo jít na záchod :\/: nevím, kdo vymyslel termín "ranní nevolnosti" mně je špatně celý den :spid: Nejhorší je předstírat v práci, že mi je dobře...chci počkat do 3. měsíce, než to oznámím...zatím jsem v 7 tt. :/;x:

Ahoj,
tak to jsme na tom pobobně, taky je mi celý den blbě... Zkus Colu, mě to trochu pomohlo. Taky jíst míň a každou chvíli, stačí fakt malinko :s:
Papa

Ahoj Helí, jo jo, nevolnosti k tomu už bohužel patří, ale neboj, nejsi v tom sama, taky mi bývá špatně, sice jsem ještě ani jednou nezvracela, ale u předchozích těhu ano a bývalo mi víc špatně večer než ráno. Teď mi spíš žaludek lítá a musím to něčím zajíst. A bývám dost unavená, když jde Kubík spát, tak spím taky. Prostě jsem jak mátoha. Tak snad nám to brzy přejde a začneme si těhu užívat :)

no jo no taky uz me to popada.....ale zatim trpi jen vecer jinak celi den v poho papam co chci teda na co mam chut ale ty vecery jsou kruty a je jedno co snim,uz sem skousela i piskoty ale vecer vsechno jde ven....ale vcera vecer sem si skusila vzit smektu a celkem dobry...spatne mi bylo ale nezvracela sem

Ahojky ja jsem 10tt a rekla bych, ze mne ty nevolnosti trochu mene trapi. Bylo mi spatne celodenne ale vecer jsem mela vzdycky nacpane bricho protoze pres den jsem skoro nejedla a pak si dala s pritelem neco vic k veceri. Ted se snazim omezit prave ty vecere, radeji si dam jen jogurt a je to lepsi. Verim, ze uz to brzy prejde :-))

mě trápí posledních 14 dnů ( jsem v 8tt) a je to fakt hrozný, taky nemám jen ranní ale celodenní a nemůžu pořádně ani jíst. Ani už nevím co na to pomáhá, jen to asi vydržet. Přeju krásný těhulkování :)

Ahoj Heluško, tak mě o víkendu taky poprvé přepadly nevonosti. Celou sobotu a neděli mě hrozně bolel žaludek. Včera odpoledne to byla hrůza. Pořád mi bylo na zvracení a žaludek jako na vodě. Při prvním těhu jsem tohle vůbec neměla. A ještě se mi hrozně motá hlava, když ležím a zvednu se. Je to opravdu děs. Dnes je mi zatím dobře, tak doufám, že se takovýhle víkendu nebude opakovat více.
Drž se holka a užívej si to .

Ahoj Helu :a: , jak už tady holky psali žádny univerzální recept neexistuje. :00: No na tvém místě bych byla hodně opatrná s tou mátou :w: . Běžně jsem jí taky pila a taky miluji zelený čaj, aloe vera,.. no prostě teď jde vše stranou,hlavně věci kde jsou bylinky :w: . Piju pouze ovocné čaje, džusy, čistou vodu. No a na nevolnosti, mohu doporučit jíst častěji a menší porce :one: . Já snídam jogurty,svačina je nějaké to pečivo+ovoce,pak obídek,kolem 15:00 svačina(záleží na co mám chuť ), večeře kolem 18:00, no a pak nějaká ta mlsota do 20:00. Chodím spát až kolem 22:00-22:30. Jó a pokuď my je blbě a bolí břicho, tak my pomáha lehnout si na břicho a na chvilku i klidně zdřímnu.

tak toto mě taky začlo trápit v tom období...no jednou jsem vážně málem zvracela,bylo to strašný...nakoupila jsem si coca colu a piju ji u každého jídla převážně.Nejvíc špatně mi bívalo ráno a tak jsem se naučila jest prvně ovoce a pak něco jiného,jiank bych asi ... :( no a teď je to horší večer

Ja jsem mela nevolnosti asi kolem 8tt az do 14tt ale ne kazdy den a jen "večerní" za cele tehu mi nebylo spatne rano nebo pres den,ale navecer a v noci :00: :00: :00: nechapu,asi jsem nejaka rarita,ale opravdu jsem zvracela treba ve 24hod. vecer a rano nikdy nic...
Tak at je brzy dobre :a:

In reply to by annonymní

ahojky no me je taky spatne vecer, ale je fakt ze kdyz usnu tak uz me to nebudi, a pokracovani je zase rano :( no tak snad budu mit brzo klid i kdyz jak to tak ctu, nevidim ze by nekoho trapily nevolnosti treba tyden :( takze se mam asi na co tesit. Tak se mej pekne a at je mimi zdrave :)

Ahojky Heluško..... ani nevíš, jak moc ti tyhle nevolnosti závidím :D ... a myslím, že každá snažilka :one: tak si to pořádně užívej, ani se nenaděješ a budeš mít prcka u sebe a na nějaký nevolnosti si ani nevzpomeneš :s: ..... přeju hlavně hodně zdravíčka a neboj, nevolnosti brzo přejdou a ty si budeš těhu pořádně užívat :qu: :a:

In reply to by lulubar

No ja jsem si taky rikala ze se na ne tesim, ale ted bych si je teda odpustila :) ale tak hlavne at je mimi zdrave :) jinak ted uz mi je trochu lepe za chvili jdu do prace tak snad to zvladnu, moc se mi nechce s pravdou ven :) tak snad na me nic nepoznaji :) tak se mej pekne :) a brzo miminko do briska :one:

Jéje, jak Ti rozumím...Měla jsem naprosto to samé 5.-12.tt. Navíc teda šílený křeče do žaludku, motanice a podobné lahůdky. Nic mi nepomohlo, snad jen po trošinkách a často něco sníst. Taky ledový obklad na žaludek.

Povzbuzovalo mě, když jsem si představila, jak moc jsem mimíse chtěla a že to pro něj vydržím.
Ještě se doporučuje: Cola po lžičkách, cucat led, vit. B6, černé pivo, vlažný heřmánek, hodně studený kefír. S mátou bych byla opatrná.

Tak ať to brzy přestane !!! :a:

Ahojky, buď ráda, ro si z tebe bere miminko to nejlepší, mě to pravidělně začalo kol. 16.00hod a vydrželo až do večera, teď jsem ve 12tt a je mi zle už od rána, takže asi univerzál recept neexistuje, ale je pravda, že prázdnej žaludek je nejhorší, chce to alespoň jogurt, nebo ten banán, tak držím pěstičky, ať je vše O.K. :qu:

In reply to by barushe

ahojky no vcera vecer mi bylo tak zle ze jsem myslela ze umru jenom jsem knucela a litala na zachod tam mi ovsem zabylo vzdy lepe a nic :( strkala jsem si prst do krku jen aby uz mi bylo trosicku lepe a nic, no asi budu na bananech a suchem rohliku, protoze jsem z blbosti, kdyz mi bylo odpoledne lepe snedla pul rohliku s tlacenkou :smich: jsem se asi fakt pomatla. No tak at uz je nam lip :one: tobe uz brzo urcite bude :)

Ahoj, mám tyto zážitky čerstvě za sebou. Mě to ale začalo na začátku 6. týdne a tak nějak skončilo ve 12. týdnu. Žádný recept jsem nevymyslela, snad jen, že úplně prázdný žaludek byl horší, než když jsem něco snědla. Ale každopádně dost mě to otravovalo i psychicky, protože když je Ti 24 hodin zle, tak Tě nic moc nebaví a přeješ si jen, ať to skončí. Nicméně teď mám daleko horší problémy s velkým hematomem, tak nevím, jestli nebylo lepší, když mi bylo zle, ale moje těhotenství bylo OK. Tak se drž a hodně sil!

In reply to by Adlenka

ahojky no to mas pravdu lepsi nevolnost nez nejaky problem s miminkem :) ale je to hruza :( me vlastne taky zacly v 6tt ach jo taky jsem si vsimla ze prazdny zaludek je horsi,a le pri predstave ze neco snim je mi snad jeste hur :( no tak moc drzim palecky at je vsechno vpohode a hematom zmizi :) drzim palecky :one:

In reply to by Heluska11

Helenko, nic se netrap..ja mam celodenni nevolnosti take...ne kazdy den. Ale kdyz je mam tak cely den a odeznivaji nekdy tak kolem 4 odpoledne. Ted se mi i zacina obcas motat hlava a je mi na omdleni...no nic moc pocit..fuj vubec se mi to nelibi :sick:
To, ze mam dneska volno se mi akorat hodilo jelikoz je to tu..motanice a jsem slaba jak moucha...clovek nikdy nevi do ceho se probudi :?
Takze nejsi v tom sama,ale brzo to prekoname a bude dobre :°°//:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka