Odsávačka mlíčka - ruční nebo elektrická

01.03.2009

Ahojte maminky,
musím napsat, protože jsem smutná. :\\: nevím, zda máte některá taky takovou zkušenost, ale poslední dva dny mi moje holčička skoro vůbec nechce pít z prsu. :( Vždy, když jí přiložím, začne hrozně plakat, potom se i vzteká, snažím se jí uklidnit, prsa vyměním, změním polohu, v tom lepším případě chviličku saje a potom prso ,, vyplivne,, jako by bylo jedovaté, pláče a pláče :n: . jedině, kdy celkem dobře pije, je po dlouhé noci, :e): např. jako dnes, ale to se pak k tomu začala kroutit, protože měla prdíky, tak jsem jí potom stejně musela dokrmit lahvičkou. Naší malé bylo 24.2. dva měsíce, nikdy mi nic takového nedělala. MLíčka nemám mnoho, ale ještě něco ano. Zkoušeli jsme s manželem nechat jí o hladu, že třeba pak by si prs vzala, ale akorát plakala a na to jsem fakt neměla srdce :n: . Říkáme si, jesli si nezvykla na lahvičku, přece jen je to pro ní pohodlnější...Fakt nevím a mrzí mě to, vždy´T kojení je tak krásné. Mlíčko si tedy 2. den odstříkávám, ale je to fuška, uvažuji proto o odsávačce, aby se mi mlíčko stále tvořilo. Akorát váhám, zda si koupit normálně ruční nebo elektrickou. prosím poraďte a budu moc ráda, když se ozve některá maminka, kteá má zkušenost s trápením jako já. Nejdříve jsem si myslele, jesli nejde o ten růstový spurt, ale to nesedí s věkem i když každé dítě je jiné....Odsáté mlíčko z lahvičky bezproblému vyhltne, tak fakt nevím, :? Předem všem hrozně moc děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zkus vyzkoušet kojící kloboučky, já taky zezačátku kojila s nima, postupně jsem je odbourala, a teď, když se malej náhodou začne u prsíčka vztekat, tak mu dám kloubouček a hned začne pít. Jinak jsme jednou měla stejnej problém jako ty. Byla jsem jeden den v nemocnici a tatínek krmil z lahve. Jak jsem přišla domů, tak se prďolka nechtě přisát k prsu. Nepil půl dne, dokonce jsem kvůli tomu šla k doktorce, nechtěl totiž bez kloboučku, s kloboučkem, ale nechtěl ani z lahve (sunar, protože mi v tu chvíli nešlo odstříkávat), to se jen trochu napil a pak se začal vztekat, tak jsem na něj nakonec vyzrála tak, že jsem ho přiložila k prsu s kloboučkem a do toho kloboučku mu vystříkla trochu mlíčka a pak se konečně přisál.... Jinak když je třeba nebo když chci mlíčko do mrazáku, tak odstříkávám ručně, koupila jsem si sice ruční odsávačku, ale bolí mě to s ní.... A ručně to jde stejně nejlíp, když to děláš správně, tak se ti to mlíčko pak spustí a teče samo, teda alespoň mě, to pak teče z obou prsů zároveň a já mám co dělat, abych to pochytala :)

Doporučuju elektronickou.Máme od Aventu a jsem s ní max.spokojená :).Dá se použít i jako manulální, zkoušela jsem to ze začátku a řeknu ti, že by mi ruka upadla než bych odstříkala to co za stejnou dobu zvládne elektro.

Ahoj, já jsem odsávala hlavně ze začátku a pak v době růstových spurtů, aby se tvorba zvýšila a pak když jsem měla MS na zachování laktace. Mám ruční odsávačku, takže mi to stačilo, ale jestli budeš odsávat hodně, určitě se ti vyplatí zainvestovat a koupit si elektrickou, třeba od Medely... ale jestli ti můžu poradit, dokrmuj lžičkou, nebo ze stříkačky, určitě ne flašku

jeslti myslíš že budeš často odsávat tak určitě elektrickou odsávačku jinak by ti upadla ruka :)

ahoj já kojím mesíční miminko, kojím z prsu ale používám kloboučky ...taky se mi u toho kroutí a kloboučky vyplivne,vzteká se, ale nakonec se vždycky chytí a pije...když jsem jí zkoušela přiložit bez kloboučku, tak bohužel, prso si nedokázala chytit do pusinky tak jak klobouček. Pár krát jsem taky odstříkavala ale bolely mně z toho pak bradavky tak jsem přestala, a je fakt že malá z lahvičky mlíčko vypila šíleně rychle a ještě chtěla další....tak si myslím že tvé mimi si mohlo opravdu zvyknout na lahvičku a je ted pohodlné a jeduje se když musí sát z prsa, to je pro něj náročnější :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky