odběry,..atd

27.02.2009

ahoj,
chci se zeptat kdy Vám lékař dělal ty první odběry krve a ostatní základní první vyšetření,..mě zatím lékařka nedělala nic,jen v tom dvanáctém týdnu jsi jdu pro průkazku,ale normálně,neřekla at přijdu ráno třeba kvuli krvi,..tak ted nevím jestli je to běžné a testy a vyšetření krve se dělá až po 12.týdnu,.. jenom mi dělala 2 x ultrazvuk a jeden stěr,....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já jdu na krev až 12tt, zatím mi dr. dělala vždy jen utz. Zítra začínám osmý týden a příští kontrolu/12tt/ jdu na obraz kreve + PAPP-A, moč, utz a nejspíš pro průkazku :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jůůůů a jak to dopadlo budeš mít dvojčátka? :cc): :cc): Pa Martina.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přesně tak.Já už se nemůžu dočkat až budu mít malou u sebe ...termín mám 25.5. to fakt nevím jak takouvou dobu ještě vydržím....Pa Martina.

tak koukám do průkazky a první krev mi brali 10+3tt to byly testy na HIV,hepatitis B,syphilis a kvůli krevní skupině+ tady mám KO+trombo a protilátky to nevím co je ale bylo to ve stejný den.Pak mi brali krev cca 16+4 kvůli testu na vyloučení vývojových vrozených vad,23tt mi brali krev kvůli testu na cukrovku- orální glukozový toleranční test to ti berou tu krev2x za sebou před a po vypití určitého množství tekutiny s glukozou, a za tři týdny to budu 30+4 jdu na další krev ale přesně nevím na co to bude ale v jedné knize sem četla že se dělají další testy na hiv a pod.....snad sem ti trochu pomohla.Pa a hezké těhu :qu: Pa Martina.

Ahojky,

já jsem v 7tt a byla jsem u dr.2x, poprvé když jsem zjistila že jsem těhu, to mi dělal stěry a utz, na kterém mi těhu potvrdil. Podruhé mě vyplašily bolesti břicha, to mi taky udělal utz. Na kontrolu jdu až za tři týdny to budu v 10tt. A to jdu i na odběry a pro průkazku. Ale když jsem při prvním těhu chodila k jinému dr. tak jsem byla na odběrech až v 16tt.Takže podle mě asi není nijak určený termín, kdy dělat odběry.

Ahojky,
myslím jak který doktor, já jsem byla poprvé v 10tt a ve 12tt na 3D ultrazvuku mi řeknou výsledky, jinak můj doktor mi o krvi taky nic neříkal, kdybych nešla na to 3D tak bůhví kdy by mi ji vzal.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky