1 kontrola u dr.

27.02.2009

tak jsem dneska byla na 1 kontrole u doktorky. Všechno je v pořádku, miminko má 11 mm a jsem asi v 8tt podle poslední menstruace. Na ultrazvuku bylo vidět i srdíčko a bylo to úplně super. Na další kontrolu jdu 26 března a už teďka se nemůžu dočkat.

Ahojda, koukám, že máš mimíska o tři dny staršího. :dance: My jsme dnes 8+2 a také se nemohu dočkat 26.3. Jdu na odběry PAPPA-A, ale těším se samozřejmě hlavně na UTZ. A dostanu už asi i průkazku. Je to sice asi jen takový psychologický zlom, ale asi až pak teprve uvěřím, že v sobě opravdu nosím :cc): . Co jsem byla na kontrole 26.2. tak mimi měří 12,5mm. Jak se Ti daří? Nevolnosti Tě netrápí? :a:

In reply to by Nika-V

špatně mi je pořád, ale naštěstí nezvracím. Pořád jsem unavená. Co Ty? Trápí Tě nevolnosti nebo jsi v pohodě. Taky se těším na průkazku, teďka když miminko není vidět a ani nemám zatím bříško tak se těžko věří tomu, že jsem fakt těhotná. Měj se krásně.

In reply to by Nika-V

já jsem teďka pořád hrozně unavená a bývá mi i špatně takže toho moc nesním. Ale snad to bude konečně lepší. Jinak taky nezvracím. Ten kočárek je pěknej, já taky po nějakých koukám, zatím nemám ale žádnej ještě vybranej, ale na to je času dost. Měj se pěkně

tak to je supr,já jsem byla ve středu ale teda uz na druhé kontrole a na další jdu 10.3 což budu v 10 tt a dneska jsme už 8+3 :)

Moc gratuluji k dobrým zprávam :qu: :qu: :qu: . Já jdu na kontrolu už 16.3. taky se moc těším. :) Já jsem teď 7+5tt

Ahoj Dančí,děkujeme za zprávičku a teď si už jen začneš užívat rostoucí bříško.Pa a opatruj se.Marketa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka