Červíčci 09-čekáme holčičku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27.02.2009

Nemůžu tomu uvěřit, ale čekáme holčičku!!! Já i manža máme z předchozích manž. dva kluky, takže(hlavně tatínek a moji synátoři) jsme chtěli holčičku....Nejdříve se styděla, křížila nožičky a pan dr. to nemohl najít,byl ohromně trpělivý a říkal, že musíme počkat, že se určitě ukáže...a taky jo, ukázal nám pipinku.... :\x: tak snad už se tam pindík neobjeví, zkoumal to dlouho a že si je stopro jistý :? .
Navíc mě nečekaně překvapil, že měl možnost UZ přepnout i na 3D,což jsem nevěděla, takže jsme jí viděli krásně :\x: , sice mám jen fotečku, ale krásně je vidět obličejík. Takže jsme ušetřili za 3D UZ v Genetu 1000kč, příště si tam vemu DVD, snad mi to natočí. Hezké těhu všem :c:

Ahoj Ivu,
to je úžasná zpráva! Vím jak moc sis holčičku přála! Moc a moc gratulujeme! :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: Snad se o ní tolik brášků bude řádně starat a ochraňovat ji :one:

In reply to by Ivka

Náš Martínek bude taky mazánek. Míra už má dva synovce, takže z jeho strany to bude dobré, ale pro mojí mamku to bude první vnouče a já mám dvě mladší sestry, které se normálně zbláznily :s: Zprávu o mém těhotenství obrečely všechny tři i s mamkou, pak se začaly hrnout do nakupování všeho možného, v tom je mamka krotila, ale teď už nakupují všechny. No a plánují, jak budou Martínka rozmazlovat a učit ho samé blbosti a tak.. Takže taky budu za krkavčí matku, to je jasný. Chci z něj udělat pořádného chlapa a ne mít nějakého rozmazleného uřvance... :P

In reply to by Betat

jj, jsem alergická na hysterický výstupy v obchodě, když dítě něco chce... :spid: . Ani jeden s mých synátorů nebyl, tak musím hlídat, aby ani ta naše princezna, ikdyž to bude těžší :s: . Je krásný, když se na mimíska těší tolik lidí, bud ráda :one:

In reply to by Ivka

Jéé, Valentýnka je krásný jméno (asi jsme ho my přehlédli když jsme hledali jména-protože tohle jsme u holčičky neměli), ale je to jedno-čekáme klučinu. :cat:
No, myslela jsem že už je ta bolest lepší, ale před chvílí jsem si zase stahovala nohu (jak stará babka :O ), protože to zase začalo bolet.

In reply to by Tez

no a co ti řekl dr? bylas u něj?????
Já ti ani nevím, zda je Vali v kalendáři :? . To je fuk, kdyžtak bude slavi svátek 14.2. Ml. syn je Michael a ten také v kalendáři není a tak slaví svátek jak na Michala tak i na Michaelu :s:

In reply to by Ivka

No, tak to se ale má!!!
Jo, jo, byla-noha je v podstatě v pořádku-dělá mi to Samík. Nějak špatně mi v pánvi leží a leží mi na cévách, co mi tu nohu zásobují, tak mi tam ta krev špatně obíhá... :-g( Dala mi mastičku na rozšíření těch cév. ;)

In reply to by Handiiiik

jj, kluci také chtějí holčičku, snad více než já :s: , ale odpočátku je připravuji na kluka a teď se mi vysmáli, že to věděli. Ale stejně je brzdím a připravuji na omyl pana dr. :s:

Tak to je bezvaaaaaaaaaa..... :\x: Gratuluji k holcicce :girl: A snad vam jeste ten pindik nenaroste :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka