Natržená placenta a krvácení

27.02.2009

Ahoj těhulky...tak jsem z nemocnice po 7 dnech doma. Chtěla bych se zeptat, jestli některá z vás taky ležela,kvůli výše uvedené záležitosti v nemocnici? Jestli jste dodržovali i doma stejný režim po příchodu z nemocnice-ležet ležet a ležet??? A Vy,kterým se to nestalo, si prosím dávejte pozor. Nestává se to jen z toho, že zvedáte něco těžkého, nebo, upadnete, či se bouchnete....mě se to přihodila po pohlavním styku, který nebyl vůbec bouřlivý!!!! Jsem totiž strašpytlík :|-|: ...ale i tak se mi to stalo. Takže opatrně holky, ať se pak nemůsíte strachovat o miminko.... :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Díky za rady holky...to mi taky přítel řekl po této události, že radši nebudeme nic dělat, dokonce i slzička mu ukápla a bral si to hodně, jako že za to může on. No budu se snažit ležet...ale při vaření mu asistovat hold musím...ostatní je ale plně na něm...a zatím to zvládá. Ikdyž chlapy mají jiné představy o tom jak vypadá uklizená ložnice, koupelna a záchod :///: ....překousnu to. Mějte se všechny moc hezky a hodně zdravíčka

Ahojky, tak já jsem ležela v nemocnici 14 dní, začala jsem krvácet. :r: Na UTZV mi zjistili, že je to nejspíš z placenty. Měli jsme s partnerem taky sex dva dny před tím. Je prý možný, že to mohlo být z toho, ale doktoři to nikdy zcela neurčí. :n: Když mě pustili domů, doporučili mi ležet. já se zeptala mého gynekologa, jestli můžu ven a jestli mi napíše vycházky. :dance: Moc teda nechtěl, ale pak to napsal s tím, ale že mám ještě aspoň 14 dní být úplně v klidu a jestli bude vše OK, můžu po 14 dnech pomalu začít chodit na procházky. Takže občas vyrazím, ale jen na chvíli cca 20min, rozhodně nikde neběhám. Když to bude dál v poho, určitě začnu pobyt venku trochu protahovat. Počkám si ale na příští UTZV, ´jestli už bude v poho. Jdu za tři týdny na 3D. :\x: Ze srdce Ti přeji ať je vše už jen v pohodě. Vím, co je to za nervy. Uvidíš všechno bude v poho :a: Papa Marta

Taky jsem mela problemy s placentou a polezela si 2x v nemocnici. Mela jsem narizeny prisny klidovy rezim na luzku, prvni mesic jsem mela strach vytahnou paty z postele, a fakt jsem cele dny jen poctive lezela - sexik taky zadny, kdyz jsem mojemu rekla, ze i ten je zakazany, tak od te doby se boji, a rika, ze to kvuli Matyskovi radsi vydrzi az do sestinedeli. Po mesici zacly stiznosti, ze doma nic nedelam, jen lezim,neni navareno, uklizeno, nakoupeno ..., a tak, tak uz jsem zacala postupne vstavat a dnes, skoro po 2 mesicich uz delam co chci, jezdim po nakupech, uklizim, proste jako by nic. A od pristiho pondeli zacnu chodit na plavani a na cviceni, tak snad to bude uz v poho. Ono je fakt lepsi doktory poslechnout ://: :a:

Po odchodu z nemocnice mi řekli ať dodržuji klidový režim, a do konce těhu žádný sex....no popravdě já jsem na to taky nemívala moc chuť, ale partner má sex rád a před těhu každý den i víckrát. Tím ale neříkám ža je to jeho vina...netušili jsme to a byl opatrný, pořád se ptal, jestli to bolí a nebolelo mě nic, ale ráno to hold nastalo. 10.3. mám kontrolu, tak se poptám, jak dlouho...chtěla bych alespoň krátké procházky na čerstvém vzduchu...ale rozhodně ne na úkor bobečka :n: no jsem ráda že to nebylo ještě horší. Ležela tam na pokoji se mnou paní, která měla hned několik diagnóz....od středy, kdy mě pustili na ni myslím a doufám, že je o.k. To jsou někdy starosti...a já se těšila na klidné těhu :s:

AHoj, tak to je dosti smutné. ale už jsem o tom slyšela. No mi s manželem moc nesexujeme. Nedělali jsme to ani u privního těhu. mě to nějak neláká. Prostě jsem jedna z mála, která v těhu nemá na sex ani pomyšlení. Jak tak čtu, tak je to i na druhou stranu dobře. Tak halvně odpočívej. Myslim si že bys měla dodržovat stejný režim jako v nemocnici alespoň týden nebo dva a pak postupně začít dělat opatrné pohyby..to by ti ale měli sdělit při odchodu z nemocnice...určitě nemá smysl se nějak přeceňovat. Hlavně aby bylo miminko v pořádku a donosila jsi ho :a:

Ahojky,ja jsem teda nemela natrzenou placentu ale taky jsem lezela v nemocnici,mela jsem totiz nizko nasazenou placentu (to znamena ze byla moc nizko a musela jsem cekat jestli se vytahne nahoru kde ma byt)a hematom,ktery praskl,takze jsem krvacela a musela lezet 5dni v nemocnici a kdyby ten den nebyl silvestr asi bych tam byla dele.Ted uz mam placentu zpet tam kde ma byt a to se vytahla az po 7tydnech,hematom uz se nevratil,ale porad mam ze vseho strach.Co se tyka toho lezeni tak to zkus opravdu peclive nejakou dobu dodrzovat.Ja se vratila z nemocnice a lezela jsem necely mesic,jen na zachod a zpet.Dalo se to vydrzet a myslim ze to stalo za to.Opravdu jsem ted zatim v poradku,a myslim ze ten klid v posteli tomu pomohl,s tema placentama to asi opravdu neni zadna sranda,tak na sebe davej moc pozor.Hodne zdravicka a stesticka ti preju,myslim ze nam ti drobecci za to vsechno stoji. :a: :a: :a: PAPA

No snad se nezcvoknu... :00: placenta je údajně v tom pátém měsíci trochu níž, a pak se zvedá nahoru...teda tak jsem to pochopila. Ale nemělo by se to normálně stávat....ale já mám hold smůlu.

šmajráááááá to je děsný co všechno se může stát i když si člověk dává na kdeco pozor ... hlavně ať ti to dobře dopadne :k:

Fakt jo tak to je masakr to ste teda měli smůlu.A polohu placenty si měla normální?My sme se s tatínkem rozešli takže u mě toto nehrozí- aspon nějakou výhodu to má :!k: Držim pěsti at se z toho ležení nezcvokneš....Pa Martina.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka