Mrcha se rozjíždí :-)))))

27.02.2009

Milý deníčku a všechny holky :) ,

tak píšu, jak jsem včera slíbila.... nikdy bych nevěřila, že z mrchy tetky červené budu tak nadšená :qu: .... sice jsem ji ještě nedostala naplno, ale špinění zesílilo, je to tmavě hnědý výtok a už i trošku krve, tak doufám, že se to dneska rozjede... :\x: bolí mě pěkně záda, ale jinak nic.... holky, já mám tak úžasnou náladu... venku krásně svítí sluníčko a obloha vymetená, víkend je už za dveřma a do toho cyklus jen 35 DC...... paráda..... :one: dokonce uvažuju o tom, že po skončení mrchy začnu zase měřit BT, abych věděla, co se v tom mým těle vůbec děje...... a v dubnu hurá do Gennetu..... tak se mějte krásně sluníčka a užijte si víkend :|-|: :a:

tak to je fajn, že se Ti cyklus zkracuje :). Já ho mám pravidelný jako hodinky, ale raději bych, aby se prodloužil na 9 měsíců ;) .
Jinak sluníčko Ti závidím, u nás je pěkně hnusně, šedé nebe, ráno pršelo :(, fuj, už aby tady bylo jaro a sluníčko :).
Taky přeju hezký víkend :a:

Ahojky Lulu, to je fajn, že není cyklus tak dlouhý. Já se taky těšila na MS, že začnu brát clostil a ona si klidně nepřišla a to byla teprve radost.
Duben už je za rohem, tak uvidíš že se brzy zadaří a bude mimísek coby dup.

Ahoj Lulu, tak ti tedy gratuluji k brzké MS :s: . Jinak závidím to počasí. U nás leje jako z konve, prostě provazy deště. Pak chvilku přestane, mrkne na mě sluníčko a zase déšť. Ale večer jedeme na ples, tak už se těším a tohle mi náladu nezkazí... :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka