odříhávání

27.02.2009

čau holky :-)
jak jde vašim prckům odříhávání? Ta naše malá začala 3 týden a pořád s tím máme problémy. Jakou polohu používáte, co se vám osvědčilo? A musí si pokaždé odříhnout? Jak dlouho trvá než si uleví?

Předem děkuji za rady a názory :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj my máme deset dní a doktorka říkala, že už se nemusí, ale když na tom trvám, tak po kojení na deset minut položit a pak zvednout a odříhne si, nebo ho kojím, že na mě leží na břiše a to si většinou odříhne. Taky s tím bojujeme, ale co mi řekli, že to není zas tak potřeba,tak to nelámeme přes koleno.

Ahoj, taky s tím máme problémy. Odříháváme v poloze, že má hlavičku na rameni. Lehce mu poklepávám a hladím zádíčka. Ale vydržím držet max 3 minuty, protože se u toho kroutí jak žížala nebo usne a to je pak marný. Pak ho položím, malej se většinou začne po chvilce vrtět, tak to vím, že už ten vzduch leze. Nadzdvihnu ho a je to venku :one:
Někdy si ale krásně odříhne a stejně se poblinká... a z toho pak někdy vůbec a vše je v pohodě.

AHoj, nám jsou dva měsíce a problém s říháním máme od narození. Podaří se nám to tak v polovině případů. Nejosvědčenější poloha je přes rameno nebo na tygříka. Pokud si něčím nejsi jistá, tak mrkni na kojení.net, tam píšou, že pokud si dítě neříhne do deseti nebo patnácti minut po jídle tak ho máš nechat a zkusit znovu za deset minut. Pokud stále nic, tak ho nechat a dát do postýlky. Mě si mrňous nekrká ani v noci, to se nám opravdu povede málokdy, tak ho potom ukládám na bok a spíme dál. Myslím, že vysloveně žádný osvědčený způsob jak na to není. každé mimčo je jiné, tak si s tím nedělej hlavu. Pokud to nejde tak to nejde, oni si prckové pak pomůžou jinak. Měj se krásně pa

Ahojky, tak my máme dnes 14 dní. Používáme více poloh - klasika na rameni - někdy si říhne už když ho zvedám, nebo tzv. tygříka - leží jako tygr na větvi stromu - moje levá ruka je mezi jeho ručičkami, hlavička se opírá o předloktí, levou rukou ho držím na jeho pravé stehno a celého si ho opírám o svoje břicho, pravou ruku mám úplně volnou. Většinou ho necháme tak 10min a když neříhne tak neříhne. Stejně spinká na boku. Jen když neříhne, tak ho někdy tlačí bříško, většinou ho stejně musíme chvíli pohoupat a to si ho dáme vždycky na pokrčené nohy, že tam je jako v autosedačce, to se mu moc lbí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka