Červíček 2009 - bolesti

27.02.2009

holčiny,
taky máte bolesti stydké kosti, já už je mám delší dobu, ale dnes se nedají vydržet, ani chodit nemůžu, nejhorší to bylo v noci, to jsem se nemohla ani otočit :-( Nevíte, co s tím, nemáte nějakou radu? Můj gynekolog mi akorát řekl, že někdo má bolest zad, někdo toto, že to musím vydržet, přinejhorším, že mi napíše neschopenku, ale tu si chci vzít až za měsíc. Tak kdybyste měli nějakou radu, tak budu ráda. Díky :-)

Ahoj Jani,
tak s bolestmi stydké kosti zatím nemám zkušenost. Mě bolí v kříži na levé straně a vystřeluje mi to do levé kyčle. Myslím, že klidně můžeš zkusit ten vápník, jak tady doporučily holky. Taky uvažuju, že bych si ho koupila. V tom Calibrum mami ho moc není (navíc beru jen jednu denně) a já vlastně jím jen jednu Activii denně a občas mám na rohlíku sýr nebo tak, ale podle mě toho vápníku moc nemám.

Ahojky, tak ja mam bolesti stydke kosti uz asi mesic. Pry se s tim neda nic delat. Je to jak se telo rostahuje a pripravuje na porod. nejvic me to boli kdyz se v noci zvedam nebo prevracim. je to cim dal tim vic bolestivejsi a prej to bude jeste vic, takze to se opravdu netesim.

Ahoj Jani, já měla to samé... Bolesti byly nesnesitelné :( Když jsem to řekla mé Dr., tak mi bez váhání napsala Vigantol (kapky) a Vitacalcin (tablety). Zdůvodnila mi to tak, že mi moje miminko bere moc vápníků a potřebuju ho do svého těla dostat zpět, prý by mi to později mohlo zkomplikovat porod... (Asi myslela ten nedostatek vápníků) Můžu ovšem říct, že po cca 7 - 14 dnech, co ty kapky a tabletky beru (upozorňuji, že jsem někdy nezodpovědná a zapomenu si je brát - takže je opravdu neberu pravidelně :00: ) jsou výsledky výborné (ťuk ťuk ťuk) a bolest spony (stydké kosti) je téměř ta tam a bolesti oproti době PŘED jsou minimální... Doporučuji, aby ses poradila se svým Dr. Měl by Ti pomoct a ne říkat, že to musíš vydržet! Jinak do sebe zkuš jinou formou dostat vápník. Kapky jsou na předpis, ale ty tabletky jsou volně prodejné. Mrkni na: http://www.lekarnain.cz/katalog/detail/2107/49545
Ahoj Hanka

In reply to by white_tie (neověřeno)

Skončím v práci, když bude všechno OK, od 1.4.2009, jinak na mateřskou bych měla nastupovat kolem 20.4.2009, tak si myslím, že jdu vcelku pozdě na neschopenku :-) Jinak je v práci kašlu, v pondělí za mě už přijde nástup a dokonce si dovolili mě vyhodit z vlastní židle a před chvilkou jsem se musela stěhovět do samostatné kanceláře, aby ta nová mohla sedět místo mě, že jim to není blbý na měsíc, už jsem tu "nespravedlnost" spolkla, a už se těším, až vcelku vypadnu, i když po některých tady se mi bude "stýskat" :-)

Ahojky Jani,
asi to je tim jak se roztahujes a bohuzel budes muset vazne vydrzet. Spis posedavat, polehavat a doufat, ze to prejde. Me zase ted dva dny bolel strasne zadek, jako tam jak konci ''ocas'' (kostrc) taky jsem skoro nemohla chodit, ale uz to preslo. Asi se vazne tak nejak vsude natahujeme, roztahujeme.... musime vydrzet....vsak za to vsechno dostaneme sladkou odmenu :cc): :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka