Špinění

26.02.2009

Milý deníčku a všechny holky :) ,

tak jsem před chvílí na záchodě zjistila, že špiním... trošku, ale mám hnědavej výtok, tak doufám, že mrcha na sebe nenechá tentokrát dlouho čekat a je to dobré znamení, že už klepe na dveře :qu: ... nikdy bych nevěřila, že se z ní budu tak radovat :\x: .. dnes jsem 35 DC a kdyby do 40 DC mrcha přišla, tak to považuju za úspěch.... držte palec holky, zítra dám vědět, jestli se mrcha rozjela.... hezký večer všem :|-|: :a:

Ahoj Lulu jj bud je to mimi nebo blizici se mrcha :) obe varianty jsou :) ale ja si fakt myslim ze reba fungujes uplne normalne jenom jste to nevystihli s Dr. :) tak drzim palecky :one:

Holky vy jste stráááášně hodný :qu: ... ale jelikož jsem byla na té folikulometrii, tak nic jinýho než mrchu nečekám.... špinění bylo jen malinko, světle nahnědlý výtok na intimce a trošku i na toaleťáku, teď zatím nic.... tak doufám, že mě to nebude dlouho napínat :spid: ... mějte se krásně a ještě jednou díky, jste nejhodnější :°°//: :a:

Ahojky Lulu, a co když to nebude mrcha, ale zavrtání se mimíska ? Hrozně moc bych ti to přála a měla z toho obrovskou radost. A pokud ne, tak at se mrcha alespon rozjede tak jak má a dlouho tě netrápí.
Měj se krásně

Lulu, a co když to nebude rozjíždějící se mrcha, ale zavrtávání mimíska. Každopádně ti přeju,aby se ti to brzy rozlousklo. Já teď 2 dny špinila a dneska jsem to dostala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka