Problémy s UM-BEBOU

26.02.2009

Ahojky,
tak by mě zajímaly Vaše zkušenosti s UM a konkrétně s Bebou.
Naši malou jsem kojila do skoro 5měsíců. Potom jsem zkusila všemi doporučovaný Nutrilo a Bebu. Malá po nich děsně ublinkávala a bolelo ji bříško.
Teď jsem se dozvěděla, že známá dávala malé Bebu a musely do nemocnice, protože malá začala mít děsné problémy a zjistily, že to je UM.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Nazdárek. Náš Kuba je na Bebě od narození částečně a plně už přes dva měsíce a je úplně v pohodě. Ani jsem mu nic jinýho dávat nezkoušela. Dali nám ji už v porodnici. Blindili jsme taky, ale přidávám mu do toho Nutriton a na prdíky Sabsimplex a je to v pořádku. Sice mám pocit, že mu míchám koktejly a ne UM, když do toho tohle všechno přidávám, ale je spokojenej :a: .

no já tak já jsme sní měla taky problémy, malý měl po ní hlad tak jsme přešli na sunar. jenže známý z rodiny mi koupil zase bebu tak jsem si řekla že tu jeho krabičku znovu vyzkouším. tak jsme teď na bebě a úplně v poho. navíc si myslím že po ní lépe kaká... ale stejně jak dobereme krabici tak se chci vrátit na sunar kterého jsem nakoupila asi 3belké krabice. tak uvidíme jak malý bude na ní reagovat

Čau Jani, tak já teda kojim, ale každý večer před spaním dokrmujem 120ml Beby a je to v poho - teď navíc začali dělat novinku - Bebu sensitive - která je proti kolikám, průjmu a zácpě, tak kupuju tu, sice je trochu dražší, ale chci, aby byl malej v pohodě, takže to neřešim :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka