Vaha

23.02.2009

mam k vam maminky prosbu,dnes nam malou ve 32tt vazili a rikal Dr,ze mala vazi 1760g,chci se zeptat,mel nekdo podobnou vahu v tomhle tydnu u holcicky a kolik pak po porodu vazila?Dekuji za kazdou odpoved :j)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,
já jsem sice čekala chlapečka, ale snad to nevadí.
Ve 32 + 3 tt. měl podle UTZ 2150 g a po narození vážil 3450 g a měřil 50 cm.
To jsem si v tom 33. tt. říkala, že budu mít asi 4 kilového macíka, ale nakonec se vešel do těch 3,5 kg. Tak si myslím, že i Tvoje princezna bude mít kolem 3 kg.
Pa :a:

Ahoj
tak muj prcek mel ve 30tt 1680gr.... je to muj maly, sladky obrik. Kolik bude vazit az vyleze je tezko rict, ale moc veci velikosti Newborn nekupuji ... looool :///: :s: :qu:

mě řekl doktor ve 32. týdnu váhu 2,20 kg :00: Radši bych míň, ale hlavně, že je mimi v pořádku, že...

TAk ja sice čekám chlapečka, a v tom 32tt jsme měli 1676 gramů. každym dnem by to mělo přijít, tak jsem taky na váhu zvědavá...bojim se bojim, aby neměl moc, abych ten porod zvládla...

Ahojky Rení,
tak já byla taky dneska na UTZ a máme na 32 tt 1750 g a je to fakt Sára :)
Synek měl podobný váhový odhad a narodil se na ukončeném 37 tt s porodní váhu 3510 g.Ale ono je to strašně individuální.Neboj určitě bude tak akorát :)

Ahoj, my jsme dle paní doktorky měli v 32. týdnu 1697 g plus mínus 300 g a při narození měla Gabča 3820 g a 53 cm, narodila se 38+2 tt, tak bych věřila spíš tomu, že jsme měli plus těch třicet deka... ;) :cc):

Ahojda no jeste jsem nerodila teprve me to ceka.Ale tu vahu co ti rekla tak ja jsem mela u chlapecka ve 32tt 1660g.takze snad to je v poho. Vsichni pribuzný mi rikaji jake mam male bricho ze to bude maly chlapecek ale doktorka mi rekla ze moc malý nebude tak jsem zvedava.Bojim se aby to nebyl nejaky obr :e): Ale na druhou stranu i kdyby byl veliky hlavne ze bude zdravý :cc): :cc): :\x: :/;x:

In reply to by Pe

Ahoj holky,
já jsem byla minulý týden na ultrazvuku (30+1tt) a odhadovaná váha našeho chlapečka je 1866g. Tak velké číslo jsem nenašla k tomuto stádiu ani v tabulkách, ani nikde na internetu. No snad se vejdeme do 4 kg porodní váhy, jinak mě to asi rozpůlí... A to já sama vypadám jako když jsem spolkla balon - mám nahoře jen 6 kg. Žádné strachy, hlavně aby naše miminka byla zdravá!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka