holka, kluk?

25.02.2009

Ahoj holky. kdy jste se dozvěděly, jestli čekáte holčičku nebo kloučka?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj tak z ultrazvuku by se to melo poznat tak 20tt ale nam se nase mala nechtela vubec ukazat takze sme se to dozvedeli snad az ve 30tt....

Jeste nevime,ale u predchozich myslim tak kolem 16tt.ted jsem 18tt,na ultrazvuk jdu az za 14dni,radi bychom kluka.z plodovky se to da zjistit driv,ale na UtZ se mi 13tt zda hrozne brzy.vsem krasny den.. :\x:

Ahoj,
já jsem se pohlaví dozvěděla na ultrazvuku ve 21 tt. - chlapeček. A opravdu se nám 2. 5. 2008 narodil zdravý kluk jako buk :h: , kterému je teď už 11 a půl měsíců.
Pa :a:

pohlaví se dá poznat myslím od 4měsíce, kdy se dělá ultrazvuk. ale taky koukám, že Vám to řekli už ve 13t.! Pokud jdeš na plodovku tak tam ti to řeknou téměř na 100%

já se to dozvěděla poprvé někdy kolem 20 týdne na genetickém ultrazvuku. Nebylo to jisté, mimi se moc nepředvádělo a teď to není o nic lepší, ale nožky přeci jen roztáhne byť na chvilku. Teď jsem 35+0 a čekám holčičku. Řekli mi to nezávisle na sobě čtyři doktoři, na 4D se jednomu dokonce podařilo vyblejsknout pipinku!!!

In reply to by kaacenkaa

ahojky holky.. tak jsem počítala, přála si, doufala.. prostě mi přišlo normální, že to bude kluk. No a ULTR. ve 20tt mi řekli holčička - byla jsem tak překvapená, že jsem se ani nezeptala jak moc si jsou jistí.... stydíms e za svoje pocity zklamání, opřád si říkám: mohli se splést?? Máte někdo podobné zkušennosti??? Já mám výčitky vůči tomu drobečkovi v bříšku..

In reply to by hupssik

ahoj já byla taky přesvědčená že budu mít kluka, podle mamky jsem měla dokonce jasný příznaky.....přítel mi pořád tvrdil že holka(moc ji chtěl) a potom mi na utz řekli že čekáme holčičku a já byla šíleně dojatá a ani jsem nečekala že mi to udělá takovou radost. Ale kluka jsem nevzdala mám ho naplánovanýho příště :qu: :qu: jo a ještě od té doby co to vím, tak se mi zhoršila pleť a vlasy mým nějaký suchý a škaredý, až mi připadne že všechny ty slavný příznaky jsou jenom sugesce. jo a občas mi to přijde taky líto že to není tedka kluk, ale takový myšlenky si nechci připouštět, jsem za holčičku ráda pá Lucie

In reply to by hupssik

ahoj tak já si přála holčičku a máme jí takže osobně zkušenost nemám ale z vyprávění je to asi uplně normální že jsi zklamaná a pořád tajně doufáš že se spletli ale uvidíš až budeš mimíska držet v ruce tak budeš nejšťastnější a budeš nadšená i z holčičky a budeš jí milovat stejně jako kdyby to byl kluk. Co ty víš třeba se ty pocity změní každým dnem.
Já mam tři kamarádky který chtěli holčičku a mají kluky. byly zklamaný, jedna to hodně oplakala ale teď jsou šťastný

holky, takhle brzy? 13tt a jak? to přeci bývá ten pohlavní hrbolek ještě stejný pro obě pohlaví, ne? já sem 17+1 a o pohlaví ještě nebyla ani zmínka.

my chceme překvapení takže, když jsme šli do Mostu na 4D ultrazvuk tak jsem řekla, že to nechcem vědět a doktorka nám to tedy neřekla. |strašně se těším na to překvápko. Ale jen tak mezi náma- asi bych raději holčičku }:) }:-)

Ojinka

Ahojky tak já jsem se to konečně dozvěděla včera (24+2) malý se nám totiž pořád schovával. Ale měl by to být kluk!!!!!! :qu: :qu: :qu: Tak teď jen doufám že to nebude maskovaná holčička protože s taťkou jsem to nevydrželi a rozhlásili to po celé rodině že to bude Martínek.... :a:

nám to taky řekli na genetice z ultrazvuku ve 13TT, že budeme mít na 99% holčičku a asi za tři týdny nám to potvrdila i moje doktorka a opravdu máme krásnou holčičku

In reply to by A. S.

mě to řekli až na tom prvnim velkym ultrazvuku,už nevim, kdy se chodí, asi kolem 20.tt? byl to špičkovej ultrazvuk, i když to nebylo 3D, bylo vidět úplně všechno nádherně, foto pindíka v nadživotní velikosti jsem si nesla hrdě domů :s: ale i na tech předchozích obyč ultrazvukách(kvůli rizikovýmu jsem chodila často) to doktor tušil, ale nechtěl to říct, že je to mímo ještě malinký a může se mýlit. A někomu to řeknou až ke konci těhu, když má smůlu. No já otravovala pokaždý, už od prvního ultrazvuku :s:

Já sem se to dozvěděla na prvním velkém UTZ v nemocnici,ale neni to stoprocentní.
Uvidíme na další velký UTZ jestli to potvrdí.
Pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka