Předčasna navsteva DR.

25.02.2009

Ahoj holky :) musim vam napsat jak jsem strasne stastna :) no tak jak to bylo, 2.3 jsem mela jit k doktorovi na potvrzeni tehu, ale dneska jsem to proste nevydrzela navic me porad trochu popolivalo na prave strane a vite jak to je :) jenom na jedne strane PODEZRELE. Tak jsem tak jsem se tam 15minut pred koncem priritila :smich: a sestricka mi rekla ze pan doktor uz bali :( tak jsem ji rekla ze je to akutni ze me boli na prave strane a ze jsem tehu :) a ona no tak ze jo ze me vezmou :tanec: byl tam jiny Dr. nez ke kteremu chodim. Dokonce to byl primar a byl strasne mily docela lituju ze k nemu nechodim :( ale ten muj taky neni spatny :) no a vysetril me a hned videl miminko nebo spis docela velky gestacni vacek, byla jsem uplne stastna :) rekl ze to vypada tak na 5 - 6 tt a ze je vse v naprostem poradku :) a ze na te prave strane me poboliva, protoze tam mam jizvu po slepaku a pod ni muzu mit nejake srusty :) Holky ja az dneska konecne verim ze jsem TĚHULKA, předtim to prece jenom byly jenom testiky :) jsem uplne stastna navic nam dneska konecne prisli zapojit net a vubec je SUPER DEN :) tak se mejte pekne :)

Co dodat :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :\x: :one: :one: :one: :one: :one: :one: :c: :h:

Heluško ještě jednou ti moc gratuluju, je to krásné vidět miminko na utz. Hezky se opatruj a uvidíš, že i ty bolesti bříška brzy přejdou.

Ahojky,tak o moc gratuluji :qu: Už se taky nemůžu dočkat kontroly a jestli je mimi tam kde má být :) Zítra si zavolám a objednám se..u mího dr naštěstí není takový nával,tak snad do konce příštího týdne mě vezme a budu vědět :) Tak přeji at dál krásně prospíváte ;) :a:

Tak ty sis takhle pospíšila :) to je super, aspoň víš, že je všechno v pohodě. To mě by doktorka asi dřív nezvala, má tam hrozný nával, bez objednání čekáš i 3-4 hodiny, takže to prostě musím vydržet, ale taky se moc těším.
Tak si to moc užívej a opatruj se :a:

In reply to by Šulcka

Ahojky no ja jsem strasne nedockava :) HRUZA se mnou ale aspon mam klid :) ted se muzu konecne uvolnit a uzivat si tehulkovani :) dneska jsme se v praci bavili o mimi jako obecne nevi ze jsem tehu :) no nevim kdy jim to mam rict asi az po pristi kontrole 10.3 to uz bude videt i srdicko :) no jsme docela dobra parta :) tak mam chut to rict uz ted, ale vydrzim :) s tim objednanim ja jsem nebyla objednana a prisla jsem 15minut pred koncem tak uz tam nikdo nebyl ani DR. ale pak nastesti jeste prisel :) tak me vysetril :) tak se mej pekne :a:

tak to je supeeeeer, těhulko :). Tak hezky odpočívej a opatruj se, ať se u Tebe :cc): líbí. Přeju pohodové těhulkování ;)

Jéééé to je super!!!! :qu: Já vůbec nevěděla, že jsi měla pozitivní test... Strašně moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka a pohodové těhu :\x:

Dekuju Holky jste zlaticka :) zatim si tehu uzivam, nevolnosti moc nemam :) spis trosku nalady no :) a nic se mi nechce ale spis nez unavena jsem ted jeste linejsi nez predtim :) tak at se vam vsem dari :)

ahoj taky se pridavam ke gratulaci. a priste uz urcite uslysis bit srdicko.uživej si to a davej na sebe pozor papa :a: :a: :qu:

velká gratulace :k: já jsem ještě u Dr. nebyla.Podle MS jsem v 5.tt. Půjdu až příští týden a už se nemohu dočkat :dance: tak si krásně užívej těhulkování :a:

Ahoj Heluškooo :\x: gratulujiiiii. To je super :) ... aspoň nemusíš čekat do pondělí :one: . Vím sama, že to hrozně pomalu utiká než konečně bude den, kdy máš jít k dr. aby ti řekl, že je to opravdu tak, jak si myslíš a že je všechno jak má být :) ... tak vítej mezi nastávajícími maminami a užívej si každý den těhulkovánííí :\x: ... papaa a opatrujte se :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky