menstruační bolesti

25.02.2009

Ahoj všem,píšu sem poprvé,i když jsem pravidelná čtenářka!!!
Holky zhruba od soboty mě denně bolí břicho jako bych to měla každou chvilku dostat,v prvním těhotenství si na něco takového vůbec nepamatuju,to mě ve 38.týdnu odtekla voda a druhý den se prcek narodil,a bylo to.

Ale tohle bolení je teda děs,myslela jsem,že je to třeba od střev,ale když si dojdu na wc,bolí to i potom.
Asi to budou poslíčci,že???
Dneska mám poradnu a monitor,myslíte,že se na monitoru ukáže nějaká křivka i kdyby byly stahy slabé???
Z něčeho mě to břicho přeci bolí,a z čeho jiného,když ne od stahů??

Klidně bych brala tak za týden rodit,absolutně se děsím přenášení,protože mám šílené problémy se spaním,ve dne bych spala vestoje,a v noci straším. :8_/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky, jsem 36 + 4 a tyto boletsi mám občas (asi obden ) již tak zhruba týden. Lékař mi řekl, že to jsou poslíčci, můžou být i měsíc před porodem. Na monitoru to bylo krásně vidět. Ale nemusí to znamenat, že se porod už- už blíží

Ahoj,to jsem měla něco podobného včera,akorát s tím,že mě ty bolesti nakonec přešly. Na monitoru by to mělo být vidět pokud máš vztahy v děloze i sebemenší. Nebo Ti řeknou, že se to připravuje na porod jako mě . Jsem na tři prsty otevřená,ale je to tuhé,tak musím vyčkat a to mám už po termínu. Držím pa :a: lečky a hodně štěstí.

In reply to by andulina99

Jak jsem psala,dnes mám poradnu a monitor,tak jsem fakt zvědavá,u mě je to bolení bříška tak nějak permanentní,nejsou to nějaké křeče,nebo náhlé příhody,prostě mě to bolí tak nějak už od té soboty v jednom kuse,chvílemi víc,chvílemi míň,uvidíme.

Minulý týden na monitoru žádné kontrakce nebyly a přitom mě tvrdlo břicho,během těch 20-ti minut snad 5x,a to jsem myslela,že tvrdnutí je prostě stah,no už aby to bylo za mnou,bléé.

Jo a aby toho nebylo málo,tak mě občas chytne křeč přímo -víte kde!!! a nebo mě tam docela bolestivě píchá,už se těším,jak to budu dnes popisovat svému gyndr. :sick:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka