Červíci09-letí to letí

24.02.2009

Ahoj holky, tak dneska končim 23tt. Příjde mi, že to neskutečně letí. Když jsem se sem registrovala byla jsem v 10tt a teď už je 13týdnů pryč a za cca 16 týdnů, tady prcek bude. Ležim tady v posteli a kolem mě jsou krabice s dětskym oblečením, zavinovačky, lehátko....a prcek do mě pěkně šťouchá. Holky dochází vám to??? Za pár týdnů se nám změní život. Budemem mít dítě. Honí se mi hlavou myšlenky typu Budeme to zvládat? Budeme dobří rodiče? Vychováme ho dobře? Jaký mu připrávíme život? Bude mít vše co bude potřebovat?
Moc se na Jiříka těšim, nejradši bych ho tady už chtěla mít, ale na druhou stranu ten čas ještě potřebuju.
Teď mám mokrý oči a v krku knedlik. Tak jdu asi něco dělat.
Já za 4 měsíce budu rodit!
Jak jste na to vy???? :a: :a: :a:

Ahojte holciny,
no myslim, ze nam vsem se honi v hlave stejne myslenky. Taky si rikam, ze neni to tak davno co jsem byla hotova, ze se nedari a pak jsem objevila // a najednou... budu zacinat 24tt....a za 4mesice rodit. :jawdrop:
Honi se mi hlavou taky vsechny mozne otazky, ale my vsichni to urcite zvladneme na jednicku. Vecicky mame uz nejake pokoupene, ale jeste ne zdaleka vsechno a ani vetsinu... takze si ted uzivam nakupy a pomalu vse dokupuju a nakupuju...
Jojo cas leti jako sileny...ale uz se taky moc tesime :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jééé, promiň, to jsem nechtěla. Na porod taky nemyslim a s mimčem to bude nejkrásnější :°:

Teda holky, jak to tady pročítám, tak musim říct, že naše dítka budou mít báječný maminky :) Těšim se až si začneme psát zprávy, že jsme se vrátily z porodnice a drobka máme doma v načančaný postýlce. Ale ještě si musíme počkat a nic neuspěchat.
Dneska jsem se opět přehrabovala oblečením pro Jiříka. Kombinovala jsem oblečky a vybírala v čem pojede z porodnice :) :) :)A taky mi konečně dorazila krabice z Brumla.cz. Takže věciček máme ažaž.
Vim, že to zvládnu. Mám vedle sebe skvělýho chlapa a skvělou rodinu. A strašně moc moc se těšim. PaA.

In reply to by white_tie (neověřeno)

:s: :s: :s: Hele, my tě ale vůbec nestrašíme!
Neboj, největší mimi mít nebudeš, třeba máš jenom hodně vody. Největší mimi budu mít třeba já, protože mě vyžírá. Bere si ze mě snad úplně všechno.
Já žádný prsa nemám, tak mi z nich ani nic neteče :n:

In reply to by white_tie (neověřeno)

mě taky břicho roste- i když týdenní přírustky zatím neměřím... ale celkově sem přes břicho přibrala nějakých 20cm a přes prsa 15 .. takže sice břicho vede ale ne o moc... naštěstí prsa se jak se zdá aspoň trochu zastavily tak snad to tak už i zůstane...

taky si vzpomínám, jak jsem začátkem října řekla příteli, že jsem těhotná a dnes už začínám 25t, rodit bych měla začátkem června, ale podle doktora to vypadá, že jsem o týden dopředu, tak budu ráda, jestli to vůbec bude v červnu, abych nebyla místo červíka květnička :-) jinak bych to taky chtěla už mít za sebou, v kurzu probíráme porod, takže už aby to bylo, sice doma není ještě nic nachystané, mám jenom oblečeníčko a pár drobností, takže mám ještě hromadu práce před sebou, ale kompletní kočárek a kompletní postýlku chci koupit nebo alespoň objednat v brně na BVV, jak bude ke konci března výstava Vše pro dítě, a od 1.4. bych chtěla jít na neschopenku, tak pak mi to asi dojde rychlejš, až budu doma, jinak malá je zatím v klidu, ani moc nekope, tak až na tu svoji neohrabanost a občasné bolesti si taky nepřipadám jako těhulka :-))

ahojinky holky a miminka :o) já mám termín v červnu, taky si pořád nedovedu představit, že za chvilku tu budeme tři :cc): pořád si nedokážu pořádně uvědomit, že jsem těhotná, pak mě mimi kopne, já se usměju, pohladím si bříško a v duchu nebo nahlas mu něco pěkného řeknu a jsem šťastná, že ho mám :)
taky jsem moc zvědavá jak to budeme všechno zvládat, teda hlavně já, jestli budeme dobří rodiče, jaký z něho vyroste člověk, jestli mimi bude spokojené a bude nás mít rádo i za 15 let :)
myslím si ale, že to jsou přirozené pocity z neznáma, nikdy jsme svoje vlastní děti neměli, tak si tím pádem nedokážeme představit jaký to asi bude, stejně jako jsem si před tím nedovedla představit jaký to bude až budu těhotná :)

Ahojky...tak Tě podpořím, taky mám pocit, že to strašně letí...nedávno jsem ukazovala příteli test s 2 // a te´d společně pozorujeme pohyby...
a zčínají mě napadat myšlenky co bude dál...že už není východisko :-) prostě musíme se umět postarat o dalšího malého tvorečka...

no ani mi nemluv jak je to rychlé. Tuhle jsme s kolegyněmi v práci vzpomínaly, jak jsem přitáhla ráno do práce celá rozzářená test se slaboučkou druhou čárkou jestli jí tam jako taky uvidí :s: ...to jsem byla v 5tt a zítra budu 25+0tt :jawdrop: Bříško už je krásně kulaťoučké, výbavičku už mám skoro celou (samozřejmě taky různě rozloženou v krabicích a vedle lehátko, hrací deku,atd....) a dnes se mi o Elišce zdálo. Viděla jsem jí úplně jasně, ale říkala jsem jí, že je ještě v bříšku a až se narodí, tak si spolu užijeme spoustu zábavy a ona na mě taky mluvila. Bylo to strašně krásný. :h: :girl: Veškeré obavy z toho, že něco nezvládneme, byly okamžitě pryč. Já toho malého človíčka prostě strašně moc miluju a tím pádem se o něj prostě musím dobře postarat :one: :c: :c: :one: A zvládneme to všechny!!!!! :\x: :qu: :\x:

Alčo, tak já jsem ve 26tt-rodit bych měla cca za tři měsíce. :00: A zatím mám (asi dost zkreslený pocit), že porod bude sranda-jestli už mi to tak trochu neleze na mozek!!! :dog:
Já mám největší obavy z toho, že to třeba nebudeme zvládat finančně (a čím dál víc kvůli tomu propadám depresím...), ale jinak si myslím, že s manželem budeme dobří rodiče (to je sebedůvěra, co?)... :q:

ahoj- já včera začala 23tt ale jinak jsem na tom dost podobně :-) taky se kolem naší postele povaluje spousta krabic s hadříkama, já brouzádm po netu a hledám nej kočárky, postýlky, chůvičky atd... (a stejně můžu nakupovat nejdřív po výplatě za 14dní...:-(() Malá už mě taky celkem slušně okopává- někdy už mám pocit že je to celkem pecka, tak nevím jak budu zvládat až bude dávat pořádný rány ...
Ale jinak je to pro mě taky děsně nepředstavitelné- za nějakých 10týdnů jít už na mateřsko ua za 4 měsíce už mít mimčo- pořád si to nějak nedokážu představit (fakt mi přijde skoro sci-fi že v tom břiše je človíček...), ale věřím že to nějak zvládnem

Ahoj Alčo, jj taky si říkám to stejné co ty...letí to letí...já už začínám 25t..a to jsem před nedávnem čučela na červenou čárečku na těhotenském testu...ještě mám 3,5 měsíce před sebou, ale uteče to jako voda a za chvíli už bude Borísek s námi..strašně se na to těším!! Taky mě občas přepadají myšlenky jestli to zvládnu a jestli ho dobře vychováme, ale každá to budem dělat podle svého nejlepšího vědomí a svědomí..a to je to nejdůležitější..dát dětem lásku.. :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky